SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Naturalnie wysoki testosteron a cykl

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 705

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 328
Witam
Mam pytanie ogólne, które mnie ciekawi, a nie potrafię znaleźć nic na ten temat. Dajmy na to, dany osobnik robi przed cyklem testosteronu badania, okazuje się że ma górną granice testo lub nawet ponad... I wchodzi sobie na testosteron. W takim przypadku jest taka sama sytuacja jak z kimś kto ma nisko testosteron? Czy jednak jakoś inaczej to działa? Wiem jak działa na organizm testosteron przyjmowany z zewnątrz, ale ilość startowa testosteronu ma na to wpływ?

Zmieniony przez - Reprove w dniu 2019-08-24 01:41:36
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 545 Wiek 22 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4599
Z tego co wiem, to na wpływ. Da ci mniejsze efekty, jeżeli w ogóle, aniżeli osoba, która na taki cykl wejdzie z niską ilością testosteronu
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 328
No właśnie, kiedyś trener mówił, że jeśli masz wysoki testosteron, to daruj sobie anaboliki, wtedy się nie dopytałem dalej. Więc coś może w tym być.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 8795 Napisanych postów 82275 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 695673
Różnicy nie ma , różnica będzie jedynie w dawce która podajemy . Jeżeli utrzymujemy takie same stężenie to wyniki będą podobne , oczywiście jeżeli spełnimy inne czynniki gwarantujące postępy .
Pierwszym i najważniejszym skutkiem ubocznym stosowania anabolików (testosteronu i jego pochodnych) jest zablokowanie naturalnej produkcji - testosteronu w jądrach (sprzężenie zwrotne). Wtedy niestety w każdym wypadku po odstawieniu testosteronu syntetycznego poziom endogennego testosteronu będzie bliski zera .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I wszystko ładnie wyjaśniłeś. Dziękówa
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyniki badań

WHEY premium