...
Napisał(a)
Wkońcu coś nowego w dziale :) art za***isty :) Oby więcej takich, wiele się z niego dowiedziałem.
...
Napisał(a)
Qrwa skad Wy takie dawki bierzecie ? To ja na 50mg c3d ladnie szedlem a Wy tu c2d 150mg ? Panowie nie amerykanizujmy sie... 

Kto mi wykupi abona ?
...
Napisał(a)
Plemnik dałem przykładowe wartości
jakbyś dobrze czytał to byś wiedział że pisałem że dawka zależy od wagi działa i jest to bardzo indywidualna sprawa

Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
Acha...
No skoro ja bralem 50mg wazac 100kg to ciekawe kto by bral wtedy 150mg c2d
EDIT: Ale soga dalem za wartosc ;)
Zmieniony przez - Plemnik w dniu 2006-06-01 11:43:53

EDIT: Ale soga dalem za wartosc ;)
Zmieniony przez - Plemnik w dniu 2006-06-01 11:43:53
Kto mi wykupi abona ?
...
Napisał(a)
50mg/e3d przy 100kg... o ****a ja mam zamiar 100mg/e3d cos czuje ze ***** nie moj 

...
Napisał(a)
no -Neal- napisane ładnie i prosto, sog jaj jeszcze ci wejdzie
)

" 4 lata przerwy od SFD "
...
Napisał(a)
sog:) ciekawe
Żeby poczuc sie tak, jak czuje sie Bog !!!!!!!!!
[on]
VIDE CULL FIDE Patrz komu ufasz;!
pytac na forum a nie na gg!!!
...
Napisał(a)
Należy zaczynać cykl od lekkich środków i małych dawek i obserwować jak organizm na nie reaguje. Zaczynając cykl na Testosteronie i innych mocniejszych środkach większość osób nie jest w stanie wykorzystać w pełni ich możliwości, a przy okazji rozregulowuje uklad hormonalny. Na poczatku zaczynamy od bardziej anabolicznych sterydów i ze wzrostem stażu dodajemy te bardziej androgenne. Chodzi tutaj przedwszystkich o większe powinnowactwo do receptorow środków anaboliczych niż środków androgennych.
Uważam że Testosteron na pierwszy cykl to porażka, są inne środki lepsze środki by zacząć przygode z dopingiem m.in: NPP (ale także deca, oxa, primka, wins, eq). Jedynym problemem jest tutaj dostępność tych środków w orginale na naszym rynku, no ale dla chcącego nic trudnego... --- w koncu doczekalem sie bardzo madrej wypowiedzi a nie jak proponuje tu prawie wszyscy na pierwszy cykl prop i meta juz pisalem ze to glupota--- sog oczywiscie w pelni zasluzony
Uważam że Testosteron na pierwszy cykl to porażka, są inne środki lepsze środki by zacząć przygode z dopingiem m.in: NPP (ale także deca, oxa, primka, wins, eq). Jedynym problemem jest tutaj dostępność tych środków w orginale na naszym rynku, no ale dla chcącego nic trudnego... --- w koncu doczekalem sie bardzo madrej wypowiedzi a nie jak proponuje tu prawie wszyscy na pierwszy cykl prop i meta juz pisalem ze to glupota--- sog oczywiscie w pelni zasluzony
Polecane artykuły