Szacuny
129
Napisanych postów
4177
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
43788
moim zdaniem w hameryce wszystko zaczyna i kończy sie na koksie - doping stosuje się w każdej dyscyplinie, wyraża to hamerykański pociąg do tego żeby być większym silniejszym itp. tam jest inna mentalność niż u nas, obejrzyjcie sobie dokument bigger faster stronger...
Szacuny
14
Napisanych postów
1152
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
7348
TheSniper @
Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Pisze o dopingu bo mam taka ochote a to normalne ze wiekszosc sportowcow tymbardziej z USA uzywa dopalaczy. Sprinterzy,Futbolisci,Koszykarze nawet hokeisci wiec to nie jest temat tabu. Nie czuje sie beznadziejny zakompleksiony zakladajac ten temat :] Szczerze mowiac moja sylwetka mi sie podoba zaj**iscie :) jak na koszykarza ale kazdy chce lepiej niz moze osiagnac :) O to w tym chodzi.
Nigdy nie bede idealny ale nie powiedziane ze nie sprobuje :)
Szacuny
19
Napisanych postów
4345
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
20325
Brachu wiem wiem rozumiem Cię:)
tylko widzę że najwięcej do powiedzenia mają CI (nie mówie o tobie)
którzy poprostu nie spróbowali jeszcze czegoś osiągnąć a już
zwalają na sterydy.
To jest trochę nie teges. Trenuj tyle co on miej sztab medyków,dietetyków,trenerów,masażystów z najwyższej półki a będzie to dla ciebie przyjemność.
mając takie możliwości jak on to można się bawić w kulturystę,koszykarza,szachiste itp:)
Szacuny
31
Napisanych postów
5422
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
45681
Każdy może stwierdzić, że doping jest tan ma porządku dziennym. Czemu? Nie chcieli poddać się kontroli antydopingowej, co o czymś świadczy, BA, co DUŻO mówi.
Szacuny
14
Napisanych postów
1152
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
7348
mi chodzi o porownanie go do innych w NBA i to miazdzy system. oczywiscie kazdy zawodowy kulturysta ma wieksze na tym wyzszym lvlu juz. Ale dwight ma 215 wzrostu i Barki wieksze od glowy a w porownaniu do normalnego niskiego czlowieka ma bar jak glowy z barami razem hahaha
( 6 zdjecie )
Nigdy nie bede idealny ale nie powiedziane ze nie sprobuje :)