SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Najsilniejszy chłopiec na świecie 10:45 tvp 2

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 19024

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 4191 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 102834
Najsilniejszy chłopiec na świecie The World's Strongest Boy
dokument
sobota 20.10.2007 TVP 2 10:45

Richard mieszka w Los Angeles. Jego rodzice pochodzą z Ukrainy. Gdy w 1994 r. syn skończył dwa lata, Sandrakowie wyemigrowali do Stanów Zjednoczonych. Fanatycy fitness i kulturystyki zachęcali malca do ćwiczeń. Dzieciak rósł, mężniał, nabierał muskulatury. Trening stawał się coraz intensywniejszy. Dalszym rozwojem małego Herkulesa zajął się Frank Giardia, jeden z najpoważniejszych fachowców w branży fitness. Richard w szóstym roku życia po raz pierwszy stanął przed publicznością. Widzowie nie posiadali się z zachwytu.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 4804 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 55930
ciekawe czy sie bedzie dalej bawil zlastwem jak bedzie mial np 20 lat? jak narazie te cwiczenia byly narzucane przez ojca, ciekawe jak to bedzie gdy podrosnie i bedzie mial wyrobione wlasne zdanie na ten temat
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 312 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4904
Słynny Panek Koniecznie trzeba zobaczyć

Niedługo otworzę własną spamierię

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3352 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 46894
miałem w gainerku o tym dać znać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1160 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6354
No zaraz lece obejrzec, dzieki za info.
Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 12251 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 173963
dzięki pawerty za info

Pzdr

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4195 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 79356
to jeszcze zdarze.. ide ogladac pzdr

Impossible Is Nothing

Pomogłem ? Daj SOG'a :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1321 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22407
ale on gibki jest

...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 87 Napisanych postów 1946 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36723
masakra

AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1953 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 28926
obejrzalem troche jak robilem sobie sniadanie, wiecej mi sie nie chce. wspolczuje mu rodzicow, to wyglada jakby mieli jakies swoje niespelnione ambicje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1390 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 39925
f***, dopiero teraz włączyłem ;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 295 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12718
Dobry wariat

PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

To sie nazywa"zaciecie"!!

WHEY premium