Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie spalaczy tłuszczu, jaki jest wg. was najlepszy, chodzi mi o to żeby się pozbyć tłuszczu z boczków i z brzucha o to mi chodzi najbardziej, słyszałem że johimba zawarta w spalaczach tłuszczu bardziej pomaga??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Spalacz ktory bedzie dobry dla mnie, moze okazac sie zupelna pomylka w Twoim przypadku. To poniekad sprawa indywidualna. Na forum jest temat w ktorym bardzo szeroko omowiono spalacze i suplementacje. Jest ankieta - wypelnij - na jej podstawie ktos pomoże. Bez dodatkowych informacji trudno to zrobic.
...
Napisał(a)
Najlepszy spalacz to będzie chyba dietex i ćwiczenia
A teraz na poważnie TSE jest dobry z tego co wiem, napisz coś o sobie: wzrost, waga, wiek i wtedy sie zobaczy

A teraz na poważnie TSE jest dobry z tego co wiem, napisz coś o sobie: wzrost, waga, wiek i wtedy sie zobaczy
...
Napisał(a)
Spalacz? Pomysl o o masie, bo nie ma sie z czego redukowac, a nawet jesli jest sporo tluszczu, to zostanie z ciebie wieszak, a to nie wyglada estatycznie. Uwazam, ze najpierw troche masy.
...
Napisał(a)
podobnie jak poprzednik, a co do spalacza to ja obecnie biore Hellburnera i jestem zadowolony.
...
Napisał(a)
temat podwieszony, ankieta, pomyślimy.
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Poprzedni temat
Dieta 10 wskazówek żywieniowych
Następny temat
Dieta z suplami? czylipyt. z cyklu czy dobrze dobrana;)
Polecane artykuły