Szacuny
30
Napisanych postów
857
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
112304
Witam,
czy można usunąć "najlepsze tematy". Po co mi zdublowane tematy, przez co więcej do przewijania z czego w ogóle nie korzystam. Czy jest możliwość spersonalizowania na tyle forum aby tę "grupę tematów" usunąć?
Szacuny
11227
Napisanych postów
72351
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
954863
to jest jakiś specjalny algorytm dotyczący nowych tematów w dziale, a na pewno jest już poprawione to ,ze ilosc postów/wyswietlen zgadza się ze stanem rzeczywistym , bo było na poczatku tak ,ze rozniły sięte dane i po jakimś czasie dopiero odświeżało cyferki
za to na pewno nie znajdzie się tam stary wątek, który jest popularny, dotyczy to nowych tematów
Szacuny
4955
Napisanych postów
15291
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1180542
ja też jestem za tym żeby była możliwość personalizacji i wyłączenia "popularnych tematów", bo one wprowadzają niepotrzebne zamieszanie w sortowaniu po najnowszych postach, zresztą algorytm wybierania popularnych też chyba nie jest najlepszy jak sprawdzam od najnowszych tematów to jest masakra bo mamy 3 sortowania, po podwieszonych, po popularnych i reszta, więc nie widać na pierwszy rzut oka kto napisał ostatniego posta już lepiej jest w wersji mobilnej, bo są podwieszone wyraźnie oddzielone od reszty, a popularnych nie ma wcale
zróbcie pls coś z tym układem bo forum jest coraz mniej czytelne