...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie ten dzial .Polecam Karnityne w dawce 3 g dziennie treoche sie wykosztujesz ale po 3 tyg robaczysz roznice no i dieta obowiazek ale o tym chyba nie musze przypominac
Misiek
Misiek
1
nadzieja jest zatapialna
...
Napisał(a)
jezli masz duzo do spalenia karnityna za duzo Ci nie pomoże
mozesz kupi thermo treca lub eca (jezli nie masz przeciwskazan zdrowotnych i jestes pałnoletni
)
ale przedewszystkim dieta
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=89657 - samodzielne ukladanie diety
i tego się trzymaj
napisz ile masz lat i ile do spalenia
So jes doktoru?
-=[
BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ
]=-
mozesz kupi thermo treca lub eca (jezli nie masz przeciwskazan zdrowotnych i jestes pałnoletni

ale przedewszystkim dieta
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=89657 - samodzielne ukladanie diety
i tego się trzymaj
napisz ile masz lat i ile do spalenia
So jes doktoru?

-=[

...
Napisał(a)
Czy jezeli mam 17 lat i 10 miechow to moge brac juz therme ?? (eca to to samo, nie ? ) Nie mam zadnych przeciwwskazan zdrowotnych. Mam do zrzucenia pare kg, ale jestem osoba bardzo ciezko gubiaca mase (taka jest jakby moja naturalna a nie ze przytylem czy cos, zawsze bylem taki jak teraz jak nie wieksz
)

...
Napisał(a)
za wczesnie
z dobrą dietą i aerobami nie ma siły zebys nie poleciał w doł
So jes doktoru?
-=[
BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ
]=-
z dobrą dietą i aerobami nie ma siły zebys nie poleciał w doł
So jes doktoru?

-=[

...
Napisał(a)
Quart nie zgodze sie ze karnityna nie dziala nawet jesli ktos mam do zrzucenia duzo.Ja kiedys (zreszta juz pisalem) kupilem 7 opakowan Karnityny Olimpu zwyklej bez arganiny i ornityny i duza liczba osob mowila zebym sprzedal itd natomiast czesc mowila ze dziala ale w duzych ilosciach i ze to suplement dla bogatych a ze ja mialem tego full to sprobowalem i lecialem 3 g dziennie z czego mialem diete 1200 kcal skladajaca sie glownie z kaszy gryczanej i piersi z kurczaka w ilosci 100 g na posilem a kaszy 50 jadlem 5 razy dziennie i o 18 ostatni posilek .Rano przed snadaniem 40 min roweku a przed nim bralem 1200-1500 mg Karnityny.Przez pierwsze 2 tyg moze ze 2 kg nawet nie natomiast w 3 tyg zaczalem jechac w dol i tak po 4 tyg kuracji zjechalem z 95 na 86 i wizualnie tez troche miesni poszlo ale nie dbalem o to wtedy bo zalezalo mi tylko na utarcie tluszczu.Z dnia na dzien przezucalem sie na diete masowa i doszedlem do 3000 kcal i nie mialem zadnych problemow typu jo-jo z czego mowie rozne produkty wprowadzalem stopniowo.Wiec karnityna dziala ale trzeba wyczuc na kogo jakie dawki.Jezeli mialbym na dzien dzisiejszy kupowac ten suplement na kuracje 4 tyg po cenie jaka jest normalnie to w zyciu bym tego nie zrobil ale ja ja przedtem kupilem po 17 zl za 90 tabl wiec okazja byla do przetestowania.
Takie sa moje odczucia jesli chodzi o "niedzialajaca: L-Karnityne.
Misiek
Takie sa moje odczucia jesli chodzi o "niedzialajaca: L-Karnityne.
Misiek
nadzieja jest zatapialna
Polecane artykuły