"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
...
Napisał(a)
Siemka. A więc tak jak w temacie, jakie są aktualnie najlepsze bialka i gainery na rynku? Chce sobie cos kupic, micha niby jest, ale w pracy czasami ciezko o normalny posilek... (jedna przerwa na 8h) a wiec chce sobie cos wruzcic miedzy posilkami. Zalezy mi na odzywce wysokiej jakosci, cena nie gra roli. Oczysicie sam zrobilem rozeznanie na rynku, ale chce przeczytac wasze opinie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co masz na myśli pytając o "najlepsze" - raczej nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi (kwestia indywidualnych upodobań)
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
jak czasu mam malo w pracy to wheyc6 + jakis gainer + garsc orzechow
Bez farmaceutyki nie licz na wyniki !:)
...
Napisał(a)
dobry jest nawet gainer z sfd, mass xxl, mutant mass, białko to whey 100, nitroprogen, complex 100 z olipmu
...
Napisał(a)
Jesli chodzi o sklad to wiadomo ze sam moge sobie sprawdzic, z reszta pewnie i tak to co jest napisane na etykiecie produktu nie zgadza sie w 100% z tym co w nim jest. A wiec nie liczac skladu, chodzi mi o rozpuszczalnosc i smak. :) Jesli chodzi o bialko to pewnie wezne whey 100 bo juz mialem bialko z tej firmy, i dobrze smakowalo, z rozuszczalnoscia problemu nie bylo, no i sklad dobry, przynajmiej na etykiecie. Ale co z gainerem? Jesli chodzi o produkty firmy sfd to odpada. Zrazilem sie do tej firmy. :)
"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Koktajlee robic ,płatki owsiane,do tego białko wpc SFD,jaki smak ci sie podoba+ mleko,jak mi było za malo słodkie dawałem słodzik zamiast cukru. JUz dawno nie testowałem ale na sniadanie teraz zaczne koktajle robnic.Płatki namoczyc zeby byly miekkie.Wszystko w odpowiednich ilosciach do miksera i gotowe-duzo lepsza jakosc.
...
Napisał(a)
a to sie przydaje nieraz(ten mikser),idzie zrobic naprawde dobre koktajle,sa rozne przepisy w kuchni sfd,a gainer to cukier i bialko,oczywiscie niektóte troche lepsze składowo,ale bez rewelacji.
...
Napisał(a)
Najbardziej popularne i najsmaczniejsze produkty z tych dwóch kategorii ma obecnie Scitec.
...
Napisał(a)
Ja mam coś takiego zamiast gainera https://sklep.sfd.pl/Scitec_nutrition_OAT_N_WHEY-opis28160.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły