Szacuny
28
Napisanych postów
1971
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9219
Na początek "dziewicza" akieta w nowym dziale.
Która siłownia w Szczecinie jest dla Was -szczecińskich adeptów kulturystyki . najlepsza.
"Najlepsza" to pojęcie względne więc chodzi tu przedewszystkim o:
-klimat
-wyposażenie
-cena wejściówki
-ekipa która ćwiczy z Nami
-zaplecze sanitarne typu: szatnia, prysznice.
-opieka "instruktora" -piękne panny które trenują Nas lub razem z Nami
-itp.
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
720
z tego co wiem to rozsprzedał sprzęt i zakonczył działalnosć,niestety....na 2 treningi przeniosłem sie do akademickiej "canis lupus"ale to nie to samo,wiec uderzam do Buldiego....
Zmieniony przez - gremio w dniu 2013-01-21 20:36:21
Szacuny
28
Napisanych postów
2286
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21699
Zaglosowalem na Radisson poniewaz kiedys mialem tam darmowe wejsciowki. Klimata hotelowy, high-class, nie wiem jak dzis, instruktorzy kumaci (w koncu moi znajomi. Wiadomo: basen, solar, zaplecze higieniczno-sanitarne wzorowe.
Ucze sie na WSET, to jest uczelnia prywatna. Jest na 3 maja Przy ZS Ekonomicznych.
Sam mieszkam w Policach i pytam sie czemu nikt nie uwzglednil zadnych silowni stamtad?
Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17691
fleks
bo worek jest i oranżada
herkules jeszcze istnieje?
A tak skoro w tym temacie: szukam w szczecinie siłki otwartej długo: do 24 na przykład. A w ogóle to taka całodobowa byłaby za***ista.
Albo alternatywa: otwierana wcześnie, np. 7-8
Szacuny
0
Napisanych postów
216
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
30432
znam tylko oba active'y i binetics. Active na kilinskiego jest spoko, ten w domu kupca jest jakis dla liliputow i te telewizory za bardzo rozpraszaja. Binetics natomiast jest strasznie maly i przychodzi duzo cyckow, co mogloby sie wydawac zaleta, ale one tam tylko przychodza przeszkadzac. Teraz koles ze sklepu z suplami polecil mi flexa. Jutro pierwszy raz sie tam wybieram
Szacuny
28
Napisanych postów
1971
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9219
A tak skoro w tym temacie: szukam w szczecinie siłki otwartej długo: do 24 na przykład. A w ogóle to taka całodobowa byłaby za***ista.
Z tego co się orientuje jest taka studencka siłka na Piastów, na przeciwko bodajże IKFu, w budynku akademika. Otwarta do dość późna 22:00 czy 23:00, wjazd 4zł