Szacuny
2
Napisanych postów
394
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5419
Jakie waszym zdaniem jest najlepsze białko Jakie mieliście przyrosty po używanym białku Pozatym co polecacie na mase dla 14latka który waży 48kg Jem dużo ryżu i makaronu(słyszałem że to dobre). Napiszcie wasze najlepsze białka zrobimy ankiete.
Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
Najlepsze to są izolaty serwatki o BV 159, np. Prolab Whey Isolate. Jednak cena powyżej 200 zł za 900g jest zdecydowanie za duża i ja bym tego nie kupił
Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
Ovopol i trec to dobre białka ale pytanie było o najlepsze. Ja zrozumiałem że chodzi o najlepsze bez względu na to ile kosztuje.
Jeśli mielibyśmy porównywac cenę do jakości to już inna sprawa.
Za 907g izolatu Prolaba mam 7 kg Ovopolu, więc chyba nie ma wątpliwości co bym wybrał.
Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
Bo pod tym kątem trzeba też na to patrzeć.
Co z tego że gdy ktos spyta "jakie białko polecacie" my bysmy polecali białko na które trzeba wydać 600 zł miesięcznie. I tak prawie nikt by z tego nie skorzystał więc takie porady mozna sobie zachować dla np. Lucka
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dobre Son - lubie Cie strasznie, ale wg mnie to najlepsze są Extreme Whey Met-Rx i NitroTech jednak porównując cenę do jakości to dla ludzi liczących się z kasą napiszę tak - nie są na tyle lepsze na ile są droższe od innych dobrych białek
Pozdrowienia
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
no a powiedzcie czy gdybym miał tak kupe kasy to naprawde warto kupić to białko powyżej 200zł? czy naprawde jest tak dużo leprze od ovopolu i nie porównujcie z cenami i jakościa tylko czy jest o wiele leprze? narazie kupuje OVOPOL i mam onim dobre zdanie ale na te wakacje co będą mam już prace zarezerwowaną (to nie tak prędko ale wkońcu będą) i dużo kaski zarobie dlatego chciałbym wiedzieć czy to białko jest warte swojej ceny
i czy naprzykład nie można zrobić tak żeby ekonomiczniej wyszło że doku[pić do tego troche białka ovopol i coś zmieszać to ma jakiś sens?
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie brałem Ovopolu, ale lepsze to jes na pewno, Nitrotech zawiera dużo fajnych dodatków i jest naprawdę dobry ale tak jak już napisałem wcześniej nie jest na tyle lepszy o ile jest droższy dlatego kasę zarobioną w wakacje lepiej zainwestować ww cp innego - hitec pro 90 to też dobra proteina a cena niejest taka chora, więc lepiej sobie amerykańskie cudeńka odpuść (I mówie to ja który ciągle na tych badziewiach z USA leci hehehe)