Szacuny
0
Napisanych postów
138
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
308
tak że ćwiczę nadal, już wiem jak, liczę na dalszy progres, książka świetna i prawda w niej :)
Sory zapomnialem dodac ze przy pompkach na jednej rece lokiec u mnie caly czas znajduje sie jak najblizej ciala (kiedys moze wrzuce filmik) . Wersia z lokciem na bok jest dla mnie latwiejsza, tylko odczuwam ją troche na kosciach czy tam scięgnach.
Zmieniony przez - Quike w dniu 2014-01-26 17:24:04
Szacuny
0
Napisanych postów
138
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
308
pomocy ;o było tak, 6 seri po 5 pow B1, nawet bylo ciężkie ale zrobil bym więcej. a3 śmiech nawet nie poczulem ze trzeba uzywac sily, a2 tak samo. c1 juz troche lepiej ale tez za proste. e nawet mo0ze byc z tymi nogami, f- nierozumiem tego ćwiczenia ;/ . g,h , to bym musial chyba zrobic 100 pow aby brzuch cos poczul ;/ k2, nawet ciężkie tylko brudze sciane i mnie łokcie bolą. Rozczarowałem się :/ jutro chyba nie zrobie nawet treningu jak ma być takie coś.... wróce chyba do FBW. i nawet nie chce mi sie rozgrzewać bo nwm czy jest sens jak sie nawet nie zmęczyłem..
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
90343
Człowieku... Dojdź do jakiś sensownych powtórzeń. A nie gadasz że cię nie zmęczyło. Przy pięciu powtórzeniach. I na pewno odpoczywałeś odpowiednia ilość czasu pomiędzy seriami (25 sekund)?
Szacuny
0
Napisanych postów
138
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
308
no wlasnie, te 25 sekund. nie da sie tak co do sekundy, jakies pol minuty niecale sie staralem... to moge jutro na klatke zrobić po 10 pow ? czy muszę zwiększać powtorzenia o jeden?
Szacuny
13
Napisanych postów
729
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4267
założyłeś dziennik żeby się chwalić? nie musisz zwiększać o 1, możesz o 3 albo jak tam chcesz, czy technika ćwiczeń na pewno jest prawidłowa? czytałeś w jakim tempie masz robić ćwiczenia? Jeżeli wszystko na pewno jest dobrze, to przechodź co 2 albo 3, tylko później żeby nie było, że nie jesteś w stanie zrobić treningu...