...
Napisał(a)
Witam. od 3 miesiecy mam straszny problem a mianowicie okrponie sie poce... wczesniej czy bylem na silowni czy na treningu czy poprostu bylo cieplo moj organizm nie wydzielal praktycznie wgl potu a jezeli tak to w malych ilosciach a od tych 3 miesiecy poprostu poce sie nic nie robiac
siedziac w szkole w samej koszulce przy niskiej temperaturze mam duze plamy pod pachami .. jest to bardzo krepujace .. dodam ze mam w tej chwili 17 lat a lekarz bo zbyl i powiedzial, ze to przez dojrzewanie :/ czy mial ktos cos podobnego? i czy przeszlo to wam z czasem?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Popros w aptece zeby farmaceutka zrobila ci roztwor chlorku glinu mocniejszy niz w antidralu. Powiedz ze antitdral nie dzialal i reszta srodkow. na twarz nic Ci nie doradze bo nie mam doswiadczenia
...
Napisał(a)
Jakieś leki? Coś zażywasz?
Serce, ciśnienie, tarczycę zbadaj.
Serce, ciśnienie, tarczycę zbadaj.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Tak, możliwe że to przed dojrzewanie bo ... mam tak samo ;))
Gdy słucham mp3, lub gdy przejdzie mi jakaś fajna laska przed nosem to sie pomoce ( pod pachami ) nawet ostatnio 3 razy pod rząd w nocy byłem calutki mokry jakbym co z wanny wyszedł oO Ale nie przejmuje sie tym specjalnie ;D
Gdy słucham mp3, lub gdy przejdzie mi jakaś fajna laska przed nosem to sie pomoce ( pod pachami ) nawet ostatnio 3 razy pod rząd w nocy byłem calutki mokry jakbym co z wanny wyszedł oO Ale nie przejmuje sie tym specjalnie ;D
...
Napisał(a)
nic wlasnie nie zazywam tzn od 2 tygodni kreatyne ale to nie ma na to wplywu bo problem jest od dluzszego czasu.
mialem ostatnio badania wszystkie robione wszystko w normie

...
Napisał(a)
Czesc sproboj antidralu, posmaruj pod pachami zobaczysz jaki przyniesie efekt. Nigdy nie smaruj po ogoleniu pach. Po antidralu pocenie Ci minie i bedziesz smarowal raz na dwa tygodnie a pozniej raz na miesiac albo w jeszcze wiekszych odstepach. Etiaxilem nie zawracaj sobie glowy bo tam jest mniejsze stezenie najwazniejszego skladniku jakim jest chlorek glinu a na dodatek jest drozszy:)
p.s mialem ten sam problem kiedy z tym ze pocily mi sie do tego dlonie i stopy. A jezeli masz silne pocenie w nocy calego ciala pij mniej wody , bo jezeli robisz cykl na kretce mozesz nie kontrolowac ilosci spozywanej wody.
pozdro i nie stresuj sie
Zmieniony przez - gilmour w dniu 2011-02-09 17:04:28
p.s mialem ten sam problem kiedy z tym ze pocily mi sie do tego dlonie i stopy. A jezeli masz silne pocenie w nocy calego ciala pij mniej wody , bo jezeli robisz cykl na kretce mozesz nie kontrolowac ilosci spozywanej wody.
pozdro i nie stresuj sie
Zmieniony przez - gilmour w dniu 2011-02-09 17:04:28
...
Napisał(a)
Tak pomógl mi, z tym ze skora na dloniach zrobi ci sie dziwnie sucha i bedziesz musial smarowac kremem nawilzajacym. W pierwszym dniu stosowania, po umyciu rak przed snem posmaruj rece dosyc obficie antidralem i wloz dlonie w rekawiczki albo skarpetki tak zeby ci sie to nie zmazalo. Nastepnego dnia powtorz zabieg a pozniej co dwa dni i po okolu tygodniu przestan smarowac na kilka dni i wlasnie w tym momencie a nawet wczesniej pocenie ustapi . Bedziesz mial tylko dziwne uczucie ze rece ci sie poca az kapie ale beda suche. Naskorek zrobi ci sie grubszy i bedziesz musial nawilzac dlonie kremem. Ale mysle ze to bedzie dla ciebie lepsze niz ciagle meczenie sie z mokrymi dlonmi.
...
Napisał(a)
Mam ten sam problem od jakiegoś roku, pod pachami dość często mam jezioro. Smaruje pachy jakimś badziewiem+ dezodorant. Przechodzi mi co dziwne, zawsze po alkoholu, nawet małej ilości. ( nie namawiam do picia)
...
Napisał(a)
Valsey przeczytaj co napisalem antidral dziala w 100%. Patryk94 trzymam kciucki tobie tez na pewno pomoze:) jak cos to piszczie PW
Polecane artykuły