http://www.poradnikzdrowie.pl/69_284.htm <- z podanej strony mam objawy
1. spadek wagi - tzn jak cwicze to mi nie spada ale rosnac nie chce zawsze musialem sie obzerac do granic wytrzymalosci zeby cos przytyc i jak rosly to suche miesnie bez tluszczu

wiem ze jakbym odstawil ciezary i jedzenie to bym polecial w dol o duzo kg;/
2.Nadwrażliwość na ciepło i nadmierna potliwość <- dokladnie tak jak jest tam to opisane (nawet wszystkie moje byłe mowily ze ciagle jestem goracy

3. Drażliwość, nerwowość -lawto mnie wkurzyc , ogolnie albo jestem bardzo szczesliwy albo w****iony/zdolowany takie skrajnosci, ciagle ruszam nogami, jak siedze przed kompem nawet musze co chwile wstac pomachac rekami sam nie wiem po co

4. Kołatanie serca <- sam nei wiem ale czasami cos takiego dziwnego siedzialo (raczej rzadko-jakos nie umiem tego rozpoznac)
5.No po glebokich przysiadach zdaza sie ale to chyba normalne
6.Drżenie rąk jest jest
7.Osłabienie mięśni ciezko stwierdzic bo cwicze
11. Łzawienie - z reguły przy wietrze i ostrym świetle. Chory odczuwa ból, pieczenie oczu (piasek pod powiekami), widzi obraz zamazany lub podwójny. Pod oczami pojawiają się worki. <- dokladnie mam takie objawy i to bardzo czesto oczy mi lzawia ;/
12. Wole - no sam niew iem stazy ostatnio mowili ze mam jakas grubsza szyje -od przodu (nie kaptury

dodam jeszcze od siebie ze ciagle mi sie chce spac w dzien i mam takie uczucie zmeczenia a w nocy czasami ciezko zasnac