...
Napisał(a)
MRL33 super, że psychiatra pomógł. Moj wujek kiedyś powiedział, ze wstyd to kraść... Tez skorzystam z pomocy tego lekarza, jesli nie pomoże to będę prubowal innych metod. Czy Wy tez tak macie(mieliscie) , ze jak jesteście w ruchu to nos byl w miare drozny? Ja jak siadam, albo sie klade to mnie zaraz zatyka.
...
Napisał(a)
Tak, miałem dokładnie tak samo. Prze to bardzo dużo biegałem, spacerowałem, a w domu ćwiczyłem z you tu be: yoga, rozciąganie, jakiekolwiek ćwiczenia.
...
Napisał(a)
Znalazłem bardzo ciekawy artykuł. Proszę o zapoznanie się z nim i napisanie co o tym sądzicie. Oto link https://portal.bioslone.pl/przyczyna-chorob/grzybica-jamy-nosowej
...
Napisał(a)
Bardzo fajnie napisane i nawet wszystko się zgadza z małymi wyjątkami), trzeba jednak pamiętać, że trafia to na podatny grunt i dlatego łatwo nam w to uwierzyć. Jednak po głębszej analizie, brak na poparcie tych tez w jakichkolwiek badaniach. Wszyscy mówią/piszą o candidzie i próbują ją leczyć rozmaitymi sposobami podczas, gdy 80% społeczeństwa nosi to w sobie. Poza tym są dostępne tanie leki, które niszczą candidę. Nie chcę o niczym przesądzać, ale nie bardzo już wierzę w takie artykuły. A jeszcze jakiś czas temu byłbym pierwszy do poparcia tych tez....
...
Napisał(a)
Witajcie. Moje postepy w walce z chorobą wyglądają następująco: wizyta u psychiatry nic nie dała. Doktor nie sądzi aby moj stan psychiczny miał powiązanie z chorobą. Wróciłem wiec do laryngologa mojego, zrobiłem nowe TK, z którego wyszlo iz przegroda, która byla i tak juz dosc mocno krzywa ulegla wiekszej deformacji byc moze z powodu nieustającego obrzęku. Dostalem skierowanie do szpitala na prostowanie kinola i endoskopowe czyszczenie zatok bo tez tam cos nie chalo. Termin dostalem za dwa miechy. Zobaczymy czy cos to da...
...
Napisał(a)
Myśle że będziesz czuć dużą poprawę, Ja jestem 2,5 tygodnia po korekcie przegrody, małżowin i jeszcze zrobili mi ablacje 3go migdałka i powiem szczerze że efekty są rewelacyjne! Nos w pełni drożny i aż chce się żyć!
...
Napisał(a)
Marro lejesz miód na moje serce :) jednak troche obawiam sie zabiegu, ale czego nie robi się dla zdrowia...
...
Napisał(a)
Witajcie. Jak tam Wasze zdrowko? Ja ostatnio kiepsko sobie radze. W nosie korek, zatoki rozsadza, bol głowy nie ustający. Przez to wszystko boli mnie prawe oko. Gorzej tez nim widzę. Bylem u okulisty-prawdopodobnie zapalenie nerwu wzrokowego. Jestem załamany...
...
Napisał(a)
Witajcie. Widzę, że wszyscy zdrowi:) marro1992 minęło juz trochę wiecej czasu od Twojego zabiegu. Mógłbyś powiedzieć jak teraz sie czujesz?
...
Napisał(a)
Cześć, już prawie 2 miesiące po korekcie przegrody i małżowin. Po zabiegu nie miałem żadnych komplikacj, wszystko się ładnie i szybko zagoiło. Wszystkie problemy związane z nosem już za mną. Z perspektywy czasu żałuje że tak późno sie za to zabrałem. Obie dziurki w nosie drożne w dzień i w nocy. Dużo lepiej funkcjonuje i śpie jak dziecko :) Pierwszy tydzień po zabiegu jest ciężki, ale potem już elegancko. Pozdrawiam
Następny temat
Operacja a Używki
Polecane artykuły