SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Na czym smażyć ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5382

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1662 Napisanych postów 5479 Wiek 32 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 94310
tylko sek w tym, ze nauka jest jedna. to, co sie utlenialo na patelni 10 lat temu, nadal sie utlenia. chemia sie nie zmienia, jest jedna i ta sama. to tylko marketing i jakas aktualna moda warunkuje trendy, na czym smazyc, a przeciez to nie jest tak, ze 10 lat temu na Kujawskim bylo super, ale teraz juz nie jest super, bo ktos tak mowi. zawsze bylo nie super, kwestia przekazu tego do nieswiadomego spoleczenstwa, ktore pojdzie za reklama i ogolnym trendem. oczywiscie sam smaze i nie popadam w paranoje, jednak jesli moge i jest taka mozliwosc to wybieram mimo wszystko pieczenie, jako obrobke termiczna
1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 16505 Napisanych postów 128176 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1440467
Ja smażę na tym co mam, jajecznica tylko na klarowanym albo zwykłym maśle, ewentualnie na tym co z boczku się wytopi, kurak, patelnia z kalrowanym lub jakimś olejem popsikana, nie ma to i rzepakiem przesmaruje, z tym ze ja nie smażę na głębokim tłuszczu tylko natłuszczam patelnie.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rozpiska, redukcja

nutloveb