Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
778
Siemka !
Zawsze ale to zawsze smażyłem mięso czy to piersi, czy schab czy karkówka na PAMIE ( PAM Koniu151 poleca ) ale już jakoś mi zbrzydniał... nie wiem może po prostu muszę od niego odpocząć :P. Na co zamienić z lidla czy biedronki bądź intermarche ? Myślałem o Maśle klarownym ?
Szacuny
655
Napisanych postów
11875
Wiek
38 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
88271
Jak robisz cos na szybko kurczaka itp, to pam original jest ok, zatem jak chcesz dluzej posmazyc to ci polecam pam na grila, tak czy siak u mnie na ta chwile olej z avocado wymiata, niestety tej lepszej jakosci u mnie to 15$ za 500ml wiec koszta spore
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.