Wstęp
Siemanko, na początku tego dzienniczka o buńczucznej nazwie, kilka słów wstępu. Chciałem podziękować za możliwość założenia go tutaj i wsparcie merytoryczne (szczególne propsy dla Wojtka

->poprawa wydolności fizycznej (przygotowanie pod przyszłe plany związane z crossfitem i boulderingiem)
->motywacja do pracy nad swoją fizycznością i psychiką
->rozwijanie wiedzy

Wymiary
Waga: 120
Klata: 116
Łapa: 41
Pas:116
Udo: 71
Łydka: 45
Dieta
Dzięki radom Wojtka, wchodzę na coś zupełnie nieznanego dla mnie, powiedzmy ze to będzie taki radykalny eksperyment. Jak to będzie dokładnie wyglądać zobaczycie w trakcie trwania wytapiania smalcu.

Trening
Będzie to FBW 15-10-5 Wodyna, cykl trwający 6 tygodni zakończony tygodniową regeneracją. W trakcie trwania przewidujemy dodanie jakichś gratisów co bym się nie nudził

Suplementacja
W suplementacji wykorzystam zarówno produkty od IHS jak i od konkurencji które zostały mi z poprzedniej redukcji. Jednak w przyszłości będę bazował tylko na produktach marki IHS. Od przyszłego miesiąca zagości jeszcze witamina C i magnez (względy finansowe). Będzie to:
Glutamina 20g po treningu
BCAA 10g przed treningiem
Omega 3 minimum 4g wedle potrzeb
I na koniec orientacyjne foto: przepraszam za jakość zdjęcia ale fotograf mi się zbuntował i trzeba było cyknąć kamerką internetową

Zmieniony przez - NomenNescio w dniu 2013-01-13 10:59:08
Mój dziennik-
http://www.sfd.pl/DT_Mr._Bastard_Project.-t1047550.html