Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5484
Witam, jaki spalacz polecacie najbardziej? Zastanawiam się między Universal Unidyne Ephedra Free a Thermal Pro. Tego pierwszego za bardzo nie znam, a thermala wszyscy bardzo wychwalają. Co mi polecacie? Mam do zjechania ok.30kg! Oczywiście mam rozpisaną dobrą diete i do tego trening siłowy 4 razy w tygodniu+ rowerek(narazie 45min) też 4 razy w tygodniu. Kwota jaka wchodzi w gre miesięcznie to max 100zł. Thermal pro kosztuje więcej ale tam trzeba po miesiącu robić przerwe miesięczną wiec spoko.
Szacuny
5
Napisanych postów
1608
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17102
ze thermala bym sie nie brał a narazie zainwestowałbym
w yhermo pseeda za 100zł kupisz dwa opakowania i przy dawce 6 kapsów dziennie akuran starczy na miesiąc. lub coś bradzoej wyszukanego Meta burn Xtp, albo dyma burn Xterme
Szacuny
14
Napisanych postów
576
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
8227
pozwole sie podlaczyc pod watek.
Jaki spalacz jest naprawde skuteczny, mam juz troche stazu jelsi chodzi o silownie ale niestety nazbieralo sie tez troche tluszczyku. Sczegolnie oponka z ktorej chcialbym zjechac jakies 10cm.
Mam dobry trening jednak chce tez rownolegle brac jakis dobry spalacz.
Co polecacie??
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
52689
widzisz, przy takiej nadwadze serce jest juz wystarczajaco obciazone i dowalanie jeszcze efa jest zbyt niebezpieczne
to jeden z powodow, mysle ze najwazniejszy, drugi jest taki, ze przy takiej nadwadze nie potrzeba zadnej dodatkowej "motywacji" zeby organizm gubil sadlo poza treningiem