SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

NANDROLONE PHENYLPROPIONATE 1 CYKL NA SAA. Zdj z dziś formy

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 828

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4999
WZROST: 185CM
WAGA: 80KG
WYMIARY:
BICEPS --- 38CM
KLATKA --- 110CM
UDO --- 58CM
TALIA ---- 97CM
STAŻ NA SIŁOWNI: 4 LATA ( Z przerwami łącznie ok 3 lat ponad stażu jest w machaniu ciężarem )
DIETA :
BIAŁKO : (2.5g na 1Kg masy ciała) 210g
WĘGLOWODANY : ( 6g na 1Kg masy ciała) 480g
TŁUSZCZ : 90G
PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE : BRAK
TRENING: 4X W TYGODNIU (ilość powtórzeń w seri od 8-14)
CEL CYKLU: MASA MIĘŚNIOWA BEZ ZBYTNIEGO ZALANIA TŁUSZCZEM CZY WODĄ ( wiem ze to w mniejszym czy wiekszym stopniu i tak nastapi )
TENDENCJA DO TYCIA (TYP BUDOWY) : Nie mam tendencji do tycia czy chudnięcia, budowa normalna/przeciętna
STAN ZDROWIA : Zdrowy :)
SKŁONNOŚCI DO ŁYSIENIA: Nie
WYNIKI SIŁOWE:
Klatka: 102.5kg
Martwy ciąg: szczerze nie wiem ok 60 kg bez robienia kociego grzebietu, dużą uwage przywiązuje do techniki moze dlatego.
Przysiad : 75kg robie seriami po 12 14 powtórzen i nie sprawdzałem na max ile wycisne:)

https://zapodaj.net/f6f0f46164a90.jpg.html Tu jest zdjęcie sprzed 15 minut, jak widac nie jestem raczej zalany.

To juz ostatni moj temat w tym dziale, nastepny bedzie raczej z relacji cyklu.
rozmawialem ze znajomym o tesciu mecie i deca, mowi ze zadnego z tych by nie polecił na 1 cykl i ze na 1 cykl by mi polecił na spróbowanie krótką deke".
Twierdzi ze tez to brał 4 lata temu na 2 pierwszych cyklach solo, i ze efekty byly naprawde ładne przy odpowiedniej misce i treningu, i ze masa mu fajna czysta sucha wchodzila przy tym mówi ze szału nie bedzie ale na pewno bede zadowolony z efektów.
Tu moje pytanie do ekspertów bo spodobał mi sie ten środek i troche o nim poczytałem.
Co sądzicie o nim na 1 cykl. jest sens brać solo zeby trochę mięśnia nabrać na siebie i sprawdzic jak to bedzie?
Ma ktos jakies moze spostrzeżenia bądź, ktoś z Was brał i sie wypowie czy to fajny wybór na 1 cykl SAA?
Pozdrawiam i dzieki za wyrozumiałość ale wole spytać ekspertów jeszcze i Was wysłuchac :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21319 Napisanych postów 70710 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 573869
Trzymaj się jednego tematu - https://www.sfd.pl/1_CYKL_Pomoc_w_wyborze_środka_pod_mój_cel_-t1157260.html 
1

doping & zdrowie

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

1 CYKL Pomoc w wyborze środka pod mój cel

Sztos