Szacuny
2
Napisanych postów
46
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1792
To może ja podam co słucham jak ćwicze:
Bezimienni - Po drugiej stronie
Bezimienni - Mógłbym ci opowiedzieć
Bezimienni - Piona
Bezimienni - Niebowciety
Eldo - Twarze
Eminem - When I'm gone
Fabula - życzenie śmierci
Fenomen - Przepraszam
Grammatik - Rozmowa
Grammatik - A wy
Jeden osiem l - kiedyś było inaczej
Jwp - bądź mistrzem
Kayne West - Stronger
Mario wgc - pzpn
Molesta Ewenement - Powrot
Molesta, trzyha, warszawski deszcz - Ja mam to co ty
Paktofonika - Jestem Bogiem
Pezet - na tym osiedlu
Plomien 81 - Co jest
Ramona23 - Twarda szkola 2
Ths klika - To jest ten rap.mp3
Wnb - Dowod odpowiedzialnosci
I chyba tyle, jak byś się coś powtórzyło to sorka. I jeszcze nutka wyżej - Sto procent ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4141
fu - ekskluzywny nokaut (feat.wwo,marysia starosta)
ry23 - od kolyski az po grob feat. peja, ra
bezimienni-walka
Faint-Linkinpark
mettalica-Looziknasilke:)
Szacuny
0
Napisanych postów
158
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1126
****a jak ja nienawidze rapu na silce normalnie jak slysze te wymiociny to rzygac mi sie chce ogolnie to slucham rap i tylko rap ale na silce to gowno mnie zamula i odechciewa mi sie nawet srac NAJLEPSZA MUZA NA SILKE TO ROCK I TYLKO ROCK CHOC ZACZAL MNIE KRECIC I NA CODZIEN PO SILCE POPROSTU ZAJBISTY GATUNEK MUZYKI A HIP HOP JUZ POWOLI ODCHODZI DO LAMUSA TERAZ JUZ NIE MA HIP HOPU TERAZ WYCHODZI CORAZ WIEKSZE GOWNO *******ENIE O DUPIE I****** MARYNY A NAJABRDZIEJ POBUDZAJACE MNIE KAWALKI NA FRANKOWNI TO RAMMSTEIN-DAS MODELL RAMSTEIN-DU RIECHST SO GUT 98 RAMSTEIN-SONNE(FRANKOWY KAWALEK NAJLEPSZY POD SLONCEM) KORNA UWIELBIAM A TAKZE KAPELE DISTURBED, DROWNING POOL, NIRVANA,I TO CO MA ROCKOWE MOCNE *******NIECIE co pozwala wyciagnac ze mnie siodme poty i az chce sie cwiczyc!!!to tyle
Szacuny
21
Napisanych postów
2803
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
18927
drabol, w ilu tematach jescze bedziesz sie spinał?
u mnie na siłce ciągle leci rmf maxxx, o****eć można bo ciągle lecą te same shitowate piosenki dla szalonych 16tek. najbardziej lubie jak jakieś spokojne rytmy rockowe przygrywają w tle ale też polecam np. Boston Murphys - Shipping up to Boston (z filmu infiltracja) KOZAK!
Szacuny
0
Napisanych postów
158
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1126
co ty pieprzysz czlowieku od poczatku jak tu sie zarejestrowalem mam takie dane w profilu jak byly od poczatku cos ci sie pomylilo a jak niewierzysz to ci to moge jakos udowodnic a wogole wbijam w to co sobie wymysliles nie bedziesz lepszy odemnie choc napewno bys chcial ****a co za typek