Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
208
Witam
przegladalem "cv" instruktorow Ochniowskiego i rzeczywiscie nic nie
wskazuje zeby z Thai'em mieli duzo wspolnego :( stad moja prosba: wie
ktos moze gdzie moglbym trenowac Muay Thai w Krakowie?
btw. czemu nie ma zadnej szkoly z Polski na
http://www.wmto.org/ czy az tak niski poziom reprezentujemy?
w zwiazku z tym moze lepiej pomyslec o kick-boxingu z low kickiem.
Prosze o jakies sprawdzone szkoly w Krakowie.
Z gory dziekuje za odpowiedz
i pozdrawiam wszystkich grupowiczow
Szacuny
11125
Napisanych postów
51318
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
M-F co ci sie w orle nie podoba? czemu chcesz gdzie indziej??
Kask,
zawody są w niedziele, dokladne info na stronie Szlachty lub Piotra
http://www.muaythai.pl/ http://www.muaythai.cnet.pl - ta cos nie dziala....
nie wiedzie gdzie sa kluby czynne w wakacje. Najlepiej taekwondo, albo taia - Orion na mogilskim?????
Szacuny
1
Napisanych postów
282
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4264
CZESC A PROPO OCHNIOWSKIEGO TO JEST TAK Z TA SZKOLA DAWNIEJ TRENOWL KUNG FU TERAZ THAY W SIERPNIU BYL W TAJLANDJI NA SZKOLENIU NO I TRENINGI W NICZYM NIE PRZYPOMINAJA TYCH Z KUNG FU SA WALKI Z UZYCIEM KOLAN ŁOKCI KLINCZE TYPOWE TECHNIKI Z MUYA THAI A NIE JAKIES FORMY JA BYM CI RADZIL PRZYJSC NA TRENING WE WRZESNIU I ZOBACZYC SAMEMU JAK TO WYGLADA WIADOMO ZE NA POCZATKUJACYCH JEST LIPA ALE NA ZAWANSOWANYCH JEST FAJNIE ZRESZTA A POZATYM JAK BEDZIESZ CHCIAL TO SAM ZOBACZTYSZ MOZESZ NAWET STARTOWAC W ZAWODACH W THAIU JAK BEDZIUESZZ DOBRY A ZRESZTA ROB JAK CHCESZ NARAZIE POZDRPOWIENIA
Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28873
NIe wiem czy o dobrym panu mowie. Ale jesli to jest ta szkola o ktorej mysle to ten pan cwiczyl wczesniej San Shou (Sanda) a teraz Taja . Obydwa style sa bardzo silne i bardzo dobre. Polecam.
Grzegorz.
Wasz unizony moderator Sztuk Walk i Gier Komputerowych.
Szacuny
1
Napisanych postów
282
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4264
czesc no cwiczyl snda ale to sie wszystko zmienilo naprawde goscie sie szkola jak moga zemy poswiecic sie thaiowi na maxa i patrzenie na to co dawniej bylo jest glupie kazdy zaczynal od jakiegos stylu nie no ale szkole moge polecic calkiem smialo i nie ma co patrzec na to co bylo
Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28873
Nie no, kolo zna SANDA a teraz doprawil sie TAJBOXEM a ktos ma pretenjse do skuteczosciAbsurd. To najlepsze style uderzane sa. Polecam.
Uczysz sie tam HAndo?
Grzegorz.
Wasz unizony moderator Sztuk Walk i Gier Komputerowych.
Szacuny
3
Napisanych postów
1346
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11109
W kraku pytaj o sekcje kicku w Klubie ORION na Topolowej ale tylko u Sensei Henryka Piwowara prowadzi swoja sekcje w liceum kolo ronda mogilskiego (obok hotelu IBIZ)
pozdroovka Puff
Moderator dzialu UDERZANE Forum www.sfd.pl
Szacuny
1
Napisanych postów
282
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4264
na poczatkujacych jest lipa bo oni robia podsatawy i takietam nie no wiesz chodzenie i takietam technike malosparingow ale tez jest fajnie a treningi sa tak 3 x w tygodniu a dla zawodnikow 4 x w tygodniu ja bym ci radzil wstapic i zobaczyc bo kick ja trenowalem i bardzo mi sie podoba ale jak poszedlem na trening thay boxu to mi sie bardziej spodobalo szczegulnie klincze sa fajne no nic zrobisz jak bedziesz uwazal
pozdrwowienia
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
21099
Gdzie startuja Ci Polscy zawodnicy thaia?
Bym sobie cos obejrzal jakies zawody. Jak masz jakies info to napisz.
Dzieki
Ogolnie polecam zawsze kick z lowkikiem ale moze to jakas dobra szkola. Skoro wysylaja na zaody.
Pozdrawiam
On nie jest taki woli mięso niz buraki.
Wasz
czytelnik dzialu ...