Szacuny
2111
Napisanych postów
49893
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
492546
Siemka no mam wlasnie taka sprawe ze staram sie spac po ok.8 godzin zazwyczaj mi sie udaje ale czasem mam tak ze nie dam rady np. wczoraj musialem do 3 w nocy robic a o 6 wstac a wiec troszke za malo snu tylko 3 godzinki bardzo rzadko tak mam ale zdarza sie ( maturalna klasa) i teraz moj problem czy jest cos co pomoze mi zasnac w ciagu dnia bo jak przyszedlem ze szkoly to mimo ze bylem strasznie z***any mialem problem zasnac a chcialem odespac troche w ciagu dnia. I czy jest cos w co warto inwestowac przy takim klopocie. Cos co pomoze mi ulatwic zasypianie
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2005-11-28 23:12:32
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2005-11-28 23:13:33
Szacuny
118
Napisanych postów
21724
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
92660
zma, melatonina itp. z tym ze sytuacja jest mocno neitypowa dochodzi stres, rozregulowany tryb d/nocy więc..moj patent..połozyć się i przykryć czymś ciepłym..powinno zadziaąłc, warunek zeby sie dobrz eprzykryć - ma być cieplo.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
2111
Napisanych postów
49893
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
492546
heryf
mietas:
sproboje tej melatoniny , ZMA biore ciagle apteczne 1 zincas f. i 4-6 filomagow zalezy kiedy a co do dawkowania malatoniny ( jest na recepte czy nie) i ZMA to w takiej naglej potrzebie to dawkowac przed tym pojsciem spac? i wtedy ile i jesli tak to czy przed pojsciem spac pozniej juz normalnie dawac jeszcze raz porcje ZMA sprobuje tez tej Twojej metody.Dzieki sog oczywiscie juz nie wchodzi
Szacuny
19
Napisanych postów
3246
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14357
melatonina to hormon snu biorac ja o stalej porze np o 22 to twoj organizm sie przyzwyczaja i po pewnym czasie gdy nadchodzi wieczor robisz sie spiacy melatonina sprawia ze ten sen jest gleboki