...
Napisał(a)
Witam. Od 2 tygodni boli mnie staw pod miesniem naramiennym. Czy moge dalej cwiczyc i leczyc go? Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Normalnie mnie nic nie boli. Poczatkowo myslalem ze to miesien naramienny, ale przy probie chwycenie sie za rece (jedna od gory druga od dolu) za plecami to wlasnie ta obolala strasznie zabolala mnie w okolocach barku. W poniedzialki moim pierwszym cwiczeniem jest wyciskanie sztangi na plaskiej. Przy dwoch pierwszych seiach przy najnizszym polozeniu sztangi czuje duzy bol w lewym barku. W pozniejszych jest troche slabszy.
...
Napisał(a)
na razie "odstaw" treningi
zacznił łykać coś przeciwzapalnego (albo smarować) i rozgrzewaj bark (jeden kolega z sfd uzywa zarówki typu kwoka)
zacznił łykać coś przeciwzapalnego (albo smarować) i rozgrzewaj bark (jeden kolega z sfd uzywa zarówki typu kwoka)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
A wlasnie od nastepnego poniedzialku mialem robic mase. Ehh... A kiedy poznam ze wszystko jest juz ok i mozna znow cwiczyc? Wiec to bedzie na 100% staw a nie miesien ? Pozdrawiam i dziekuje. Nie mam abonamentu wiec niestety nie moge dac sogow.
...
Napisał(a)
cokolwiek by to nie było, podstawa jest zmniejszenie obciążen, lub rezygnacja z treningów.
...
Napisał(a)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Polecane artykuły