SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Moje obserwacie na temat metaxu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8478

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 2282 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11471
Chciałbym sie podzielic swoimi obserwacjami na temat metaxu.
Po pierwsze metax to metax i jak dla mnie nie ma znaczenia czy polski czy ruski ważne żeby był pewien i tani, jak wiadomo rusek najtańszy i zawsze działa więc wybór pada na niego.
Po drugie jeśli rusek to sprawa jego toksycznośći moim zdaniem to też jeden***** bo ewentualne zwiększenie toksyczności ruska moga decydować dodatki czyli to z czego jest tabletka a jak wiadomo zazwyczaj są to żeczy raczej mało toksyczne, zrewszta jestem przykładem na to że używanie w umiarze nie niszczy on tak bardzo wątroby sam zapodałem przez wszystkie lata może ze 3000 metaxu i nic mnie nie boli a dodam że co pół roku robię kompleksowe badania.(ale to czywiście sprawa indywidualna jedni mogą mieć problemy ze zdrowiem po 50 tab. a inni nie nawet po 5000)
Następną sprawą która się łączy z poprzednia jest stosowanie osłonek a więc są ok i zalecane ale ogólnie wystarczy nawet zajrzeć w ulotke żeby zobaczyc że są to jedynie leki wspomagające i co do ich skuteczności mam duże wątpliwości tak samo jak do dawek proponowanych na forum.
Co do zastosowania metaxu to cuż u mnie świetnie sprawdziła się w 2tygodniówkach i w długich cyklach, w małych i dużych dawkach, na masę i na rzeźbę.Dawki oczywiście zależą od oczekiwań i od indywidualnej wrażliwości na metax, ja nawet biorąc 2,5mg dziennie widzę różnicę mam lepszą pompe i nabicia.Co do popularyzowanego ostatnio sposobu branie mataxu 10mg naczczo musze przyznać że jet ok daje lekki efekt i nie blokuje ale na mnie silniej (skuteczniej) działa nawet 5mg ale w dawce podzielonej.To na teraz tyle.wszystko co napisałem to jedynie moje osobiste spostrzeżenia

Zmieniony przez - szczypiorr w dniu 2005-09-20 23:52:02

wytrwałosc drogą do sukcesu

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
norma zależy od labolatorium ale z tego co wiem to i tak badania sa dośc niedokładne ale z tego co mi lekarz mówił to jak alat nie oscyluje w granicach 200 to nie ma się czym martwić

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3528 Napisanych postów 36419 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 260214
no widac ze lubisz sobie podjadac miecia hrum hrum yummy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 476 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2039
wszystko na to wskazuje
3000 to chyba sporo

-=EUROPE ARENA PHARM=-

Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 597 Napisanych postów 23111 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 106556
a jaki cel posta?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
cel jest taki że chociarz ważna jest podstawa teoretyczna to jednak ważne też jest praktyka i jakis opis kogoś kto ma praktyczna wiedzę, często na forum na temat jakiś saa wypowiadają się ludzie którzy ich nigdy niestosowali np. temat undestoru, każdy zaleca duże dawka 200-300mg bo cos tam tymczasem ja osobiście znam pana który brał wcześniej kilka cykli potem przerwa i cykl z samego undestiru 2-3 kapsułki dziennie czyli 80-120mg i poszedl w 2 miechy 15kg.Innym dobrym przykładem są tutaj 2- tygodniówki o których były dyskusje czy to wogóle ma sens a nikt ich jeszcze nie stosował wtedy, ja przetestowałem i juz wiem co o nich sądzić, może więc moje spostrzeżenia sie komus przydadzą, bo już mnie czasem denerwuje jak krtoś pisze że na pierwszy cykl to min 20mg mietka bo mniej to na 100% nie zadziała i jak juz to polski bo on jest super a jak weźmiesz 100 ruska to se wątrobę zajedziesz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 448 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2009
hm a czego mozna sie spodizewac po 2tyg cyklu ??

DILL HG

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 448 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2009
2tyg on 15mg
2tyg off
2tyg on 15mg
2tyg off
2tyg on 20/25mg ?

DILL HG

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3592 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 31924
oo nastepny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 476 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2039

15mg przez 2a tygodnie to Cie jedynie moze polechtac

-=EUROPE ARENA PHARM=-

Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 422 Napisanych postów 20241 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 171132
Dla mnie metax to bardzo dobry srodek

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2635 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29096
Proste!

Out of range.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Undestor