„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
Mam/miałem podobny problem co autor tematu ale już jest zdecydowanie lepiej i funkcjonuje bez problemu.
Jest jednak jeden problem który w najblizszym czasie musze zdiagnozować a mianowicie pozostało mi lekkie utykanie na lewą noge i delikatny ból w pachwinie. Dodam, że np grając w piłkę przy sprincie/zmianie kierunku biegu pojawia się ból. No i na co dzień noga tak jakby ciężej chodzi.
Może ktoś podpowiedzieć cóż to takiego może być?
Oczywiście w najbliższym czasie lekarz/fizjo będzie ponownie.
Jeżeli kogoś interesuje jak sobie pomogłem to: fizjo, rolowanie, rozciąganie, zabawa piłką lacrose i mniej siedzenia na dupie.
tomik2Odświeżę delikatnie temat gdyż udzielałem się troszkę i z chęcią dowiem się coś jeszcze.
Mam/miałem podobny problem co autor tematu ale już jest zdecydowanie lepiej i funkcjonuje bez problemu.
Jest jednak jeden problem który w najblizszym czasie musze zdiagnozować a mianowicie pozostało mi lekkie utykanie na lewą noge i delikatny ból w pachwinie. Dodam, że np grając w piłkę przy sprincie/zmianie kierunku biegu pojawia się ból. No i na co dzień noga tak jakby ciężej chodzi.
Jeżeli kogoś interesuje jak sobie pomogłem to: fizjo, rolowanie, rozciąganie, zabawa piłką lacrose i mniej siedzenia na dupie.
A to na pewno jest powiązane z kontuzją kręgosłupa ?
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
ronie220tomik2Odświeżę delikatnie temat gdyż udzielałem się troszkę i z chęcią dowiem się coś jeszcze.
A to na pewno jest powiązane z kontuzją kręgosłupa ?
Właśnie nie mam pojęcia w jaką strone uderzyc w to.
Ktegoslup jest w dobrym stanie jezeli mowa o zdjeciu RTG odcinka ledzwiowego.
Czy mozliwe jest, ze miesnie przy pachwinie tak trzymaja, ze taka dolegliwosc wystepuje?
Dziwne to dla mnie i denerwujace.
>>> Maszeruj albo giń <<<
krawatMiałem podobnie, 1 wizyta u fizjo załatwiła sprawę.
Mozesz rozwinac jak to wygladalo, jak objawialo i jak fizjo ogarnal to?
Ból pleców
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10