Pospinało mnie wszędzie.
...
Napisał(a)
Ja też, można powiedzieć że od 2 lat roluje prawie codziennie.
>>> Maszeruj albo giń <<<
...
Napisał(a)
Sorki ze tak odświezam temat ale dziś np. Bol jest mocny wstalem do pracy to masakra nawet przy oddychaniu boli tam po bokach . Szkoda ze nie dostałem żadnych zastrzyków bo opinie maja bardzo dobre nawet w pracy mówili ze po nich po serii jak ręką odjal bóle. Może korzonki ale chyba nie ... W tym tyg sie wyjaśni
...
Napisał(a)
Rozciąganie i rolowanie powinno być nieodłączną częścią treningu siłowego. Inaczej prędzej czy później nabawimy się takich problemów.
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
...
Napisał(a)
W czwartek mam dzień wolny od pracy załatwiłem i będę załatwiać wszystko. Z rana krew + mocz . Później RTG lędźwi a później na 18stą wizyta u fizjoterapeuty sportowego . Wyszukałem takiego z dyplomem itp i dobrymi opiniami . Także czwartek kluczowy dzień. Aż sam jestem ciekaw co powie.
Usługi :
Konsultacje fizjoterapeutyczne
70 zł
Magnetoterapia
15 zł
Kinezyterapia
30 - 70 zł
Rehabilitacja sportowców
70 - 120 zł
Terapia manualna
70 - 120 zł
Badanie układu ruchu
70 zł
Czyli pewnie utopie jeszcze kolejne 70zł za badanie układu ruchu a takie coś powinno być w wizycie a nie , że oddzielnie
A co do rolowania to dziś się rolowałem po pracy to mi zaczęło tak " strzelać " w plecach czułem jakby coś trzaskało i nie było to przyjemne ale po tym póki co znaczna poprawa niż jak było podczas pracy bez rolowania .
Zmieniony przez - Tomek19900 w dniu 2016-03-14 14:59:03
Zmieniony przez - Tomek19900 w dniu 2016-03-14 18:49:02
Usługi :
Konsultacje fizjoterapeutyczne
70 zł
Magnetoterapia
15 zł
Kinezyterapia
30 - 70 zł
Rehabilitacja sportowców
70 - 120 zł
Terapia manualna
70 - 120 zł
Badanie układu ruchu
70 zł
Czyli pewnie utopie jeszcze kolejne 70zł za badanie układu ruchu a takie coś powinno być w wizycie a nie , że oddzielnie
A co do rolowania to dziś się rolowałem po pracy to mi zaczęło tak " strzelać " w plecach czułem jakby coś trzaskało i nie było to przyjemne ale po tym póki co znaczna poprawa niż jak było podczas pracy bez rolowania .
Zmieniony przez - Tomek19900 w dniu 2016-03-14 14:59:03
Zmieniony przez - Tomek19900 w dniu 2016-03-14 18:49:02
...
Napisał(a)
No to sam widzisz jak się "zapuściłeś" Jak będziesz to robił regularnie to zobaczysz jakie będą efekty. Regeneracja, rozluźnienie mięśni, mobilizacja wszystko na duży plus
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
...
Napisał(a)
A te takie trzaski są bezpieczne ogólnie w np. Krzyżu podczas rolowania ?:)
...
Napisał(a)
Tomek może nie pisz nic do wizyty u fizjo bo tu nie ma jasnowidzów. Aczkolwiek ja obstawiam mega przykurczone dwójek, doł pleców, pośladkowy, i jakas niestabilność w naramiennych-ale czemu to okaże się po wizycie :)
...
Napisał(a)
Krawat piszesz, jakbyś mnie diagnozował
Mam dokładnie to, co napisałeś.
Mam dokładnie to, co napisałeś.
...
Napisał(a)
To żadna magia tylko chyba dość częsta przypadłość-dużo siedzenia przy kompie.
Poprzedni temat
Ból pleców
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8