Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
Ciekawe ze tu klata wygląda o niebo lepiej. Dziwna sprawa, jak zblizam ramiona do siebie napinając klatkę to jest spora, ma całkiem niezłą masę. A jak je rozsuwam i napinam plecy to wygląda tak jak na zdjęciu wyżej. No ale to prawda, że dla mnie barki i grzbiet to priorytet, potem nogi i ręce, a klata na końcu.
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych"
Instruktor JUDO
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Spoko budowa Maciejj.Ile wazysz obecnie???I jeszcze pytanko odnosnie judo: czy startujesz w zawodach, planujesz moze jakies starty jeszcze czy juz raczej kariera zawodnicza skonczona???
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
Ważę 81 kg i w takiej kategorii się biję. Ostatnio przez 2 miechy miałem przerwe od randori - kontuzja kolana. Mam nadzieje że już jest w porządku, choć dalej chrupie i przeskakuje. Najbliższy start za 2 tygodnie - jakieś tam młodzieżowe mistrzostwa mazowsza. Ale w poważnych zawodach to już coraz mniej startuje niestety...
Instruktor JUDO
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja zamierzam po rocznej przerwie wrocic do startow ale chodzi głownie o grand prix i zawody akademickie,chociaz wiem ze po takiej przerwie bedzie ciezko ale zobaczymy.Mozesz jeszcze podac jakies Twoje wieksze sukcesy ??
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
Moje większe sukcesy to się skończyły na kadetach Ale i one nie były duże. Byłem kiedyś 7 na gwardyjskich MP. W makroregionie zawsze robiłem miejsca na podium. A na Polsce jakoś nie. Potem były większe kontuzje. Ostatnio też startuje głównie w Akademickich. I myślę że teraz się skupię na nauczaniu judo, a nie na zawodach.
Instruktor JUDO
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
A na ostatnie AMP nie pojechałem bo to było tydzień po tym jak sobie o mało nogi w kolanie nie złamałem w jakiejś tam Warszawskiej Lidze Międzyuczelnianej. Do dziś mnie to kolano boli.
Instruktor JUDO
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
W jakim klubie walczysz,i od ilu trnujesz jud tzn w jakim wieku zaczołes ja trenuje około 3 lat no 2 bo jeszce nie minoły 3 a mam jusz małe osiągniecią na Mp 5 miejsce na Otku nie byłem ,tzn nie startowałem i na śląskich 3, w sumie to w tym roku zaczołem wychodzic ze strefy wiec ciesze sie tym czym mam:)