Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3903
Widać różnice, napewno dużo lepiej, ale na wstawianie zdjęć dużo za wcześnie...
Ja trenuje 7 miesięcy i nawet mi przez myśl nie przeszło wstawianie zdjęć, może za 5 lat... Tyraj dalej a bedzie coraz lepiej
Zmieniony przez - Atwood w dniu 2010-01-14 20:09:26
Szacuny
0
Napisanych postów
186
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5070
wiadomo widac jakas roznice tylko moim zdaniem klatka jest slaba bo ja mam akaruta tez krotki staz 7 miechow ale moja klatka po miechach wyglada juz lepiej ale coz to zalezy od gena pozdro i wystaw foty za rok dla porownania;d
"Nie Jeden Się Jeszcze Dziwi Ale Jestem Po To Żeby Ich Zadziwić"
Szacuny
32
Napisanych postów
2267
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22106
fotoshopem sie redukowales ?
ropzpisz ta redukcje jaka dieta ,jaki trening, poczytamy bo cos niechce mi sie wiezyc ze w 45 dni spaliles 15 kg to jest 330g fetu na dobe , 2,3kg na tydzien
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
Szacuny
0
Napisanych postów
111
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2135
Roznica znaczna jesli chodzi o wage i tkanke tluszczowa ( panowie on tu nie dal zdjec z efektami jaki on to przypakowany jest tylko jak schudl :)
Teraz zacznij solidnie cwiczyc a szczegolnie plecy musza ci urosnac masz szerokie biodra co przypomina troche kobieca sylwetke , tez mialem taki problem kilka lat temu :)
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1347
Weźcie nie piszcie żeby nie wstawiał zdjęć, tak go nie zmotywujecie do dalszego działania.
Moim zdaniem wszystko w dobrym kierunku tylko nieco za dużo chudniesz, żeby Ci się to nie zwrociło w jojo.. zaleca sie 1-1,5 kg na tydzień zrzucać a jak tam barjur obliczył 2,3 kg to jednak bardzo dużo.
Pewnie była głodówka ?
Nie masz przypadkiem gino/lipo ? widzę że masz trochę zaokragloną klatke więc chyba coś w tym jest, ale nie przejmuj się jak Ci zleci fat z klaty i dotyrasz masy to będzie wszystko ok.
Wrzucam soga, bede śledził Twoje postępy.
pozdrawiam carverq.
Jeśli wydaje Ci się, że mnie znasz - masz rację wydaje Ci się.