...
Napisał(a)
Hi all . jestem poczatkujacy jesli chodzi o diety i sprawy zwiazane z zywieniem ,( tyle o mnie ) mam pytanko ; jestem obecnie na etapie budowania masy miesniowej i czy jest jakis wiekszy sens picia 1 litra 0,5% mleka codziennie rano,( nie biore zadnych odzywek ) . Z gory za wszystkie odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zaden dorosly osobnik nie ma tak rozwinietej inteligencji jak czlowiek. Daltego zaden inny osobnik nie gotuje w garnkach w kuchni i nie lowi ryb wedka itp. Pijcie mleko samo zdrowie. Wszystko z umiarem.
Wasz
czytelnik forum ...
Wasz
czytelnik forum ...
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
...
Napisał(a)
Pewnie,że jest sens.Mleko ma dużo białka przysfajalnego prawie w 100 %.Poza
tym witaminy,wapń,itd.
Pozdrówka - Polak
tym witaminy,wapń,itd.
Pozdrówka - Polak
...
Napisał(a)
zalezy od Twojej przemiany materii, wagi, poziomu tkanki tlusczowej i tego co oprocz mleka jesz i w jakich ilosciach
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
...
Napisał(a)
Mam 72 kg wagi przy 186 cm wzrostu wiec z waga u mnie kiepsko , przemina materi chyba dobra mam troche tluszczu na dolnej partii brzucha
...
Napisał(a)
no wiec w mleko jest ok 5% laktozy-dwucukru, ktory w nadmiernych ilosciach odlozy sie w postaci tluszczu. ja bym na Twoim miejscu nie przesadzal z mlekiem i korzystal z innych bogatszych w bialko produktow (mleko ma tylko ok 3%) jak piersi kurczaka,indyka,chude mieso wolowe,hamburgerowe, nabial-chudy twarog,ryby
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
...
Napisał(a)
Dzis wypilem rano litr mleka i zjadlem 2 piersi kurczaka na obiad z bułka na kolecje wszamałem ( a własciwie ugotowałem sobie rosół z kostek knorra ) czy taka "dieta" cos da
...
Napisał(a)
nie. zajrzyj do wyszukiwarki i znajdz przykladowe diety na Twoja wage-nawet jakis czas temu takowa rozpisywalem. zobaczysz jak to wyglada
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
Pozdrawiam,
NoRtOn
...
Napisał(a)
Mam Prozbe do ciebie Norton na pewno masz licznik kalori gdzies w swoim kompie jesli masz chwlie czas nie moglbys mi zucic go na mail : [email protected] z gory dzieki a i sog ( za cierpliwosc :) )
...
Napisał(a)
Moj brat jest ciezko chory.Nie moze jesc 95% rzeczy do spozycia.Jest to czlowiek ktory od dlugiego czasu spedza codziennie 3 godziny czytajac co jest zdrowe do jedzenia a co nie.I powiem wam cos o mleku.W calym swiecie zaden osobnik dorosly nie pije mleka.Tylko czlowiek,picie mleka w doroslym wieku jest nie wskazane.U dzieci tak a u doroslych nie.Potwierdzaja to badania naukowe amerykaskich,angielskich i niemieckich lekarzy i uczonych.A i jeszcze jedno,ktos tam z was napisal ze bialko z mleka jest dobrze przyswajalny-BZDURA-aby gruczoly mogly wybrac bialko z mleka musza tworzyc mocne kwasy -ujemne-wiec ludzie nie piszcie tego co wam sie wydaje.Przykladowo mlodu kulturysto zobacz le masz bialka i weglowodanow w kaszach.Zastap ziemniaczki kaszami,dbaj o diete i bedzie git.
...
Napisał(a)
ale w kaszach masz bialko roslinne ktore nie liczy sie do indeksu azotowego
hmm a w mleku bialko zwierzece...mowisz ze jest trudniej trawion...
ja i tak bym sie bardziej przekonal do bialka z mleka niz z kaszy
gdybym to mial do wyboru.
NO LIMIT FOR P000WER !125p! :D
hmm a w mleku bialko zwierzece...mowisz ze jest trudniej trawion...
ja i tak bym sie bardziej przekonal do bialka z mleka niz z kaszy
gdybym to mial do wyboru.
Polecane artykuły