...
Napisał(a)
Poziom wysoki i to bardzo, a widać to po tym jak Karol Małecki nie awansował do finału, że Andrzej z mega formą był dopiero 4ty albo tylko 4ty, ale osiągnął wszystko co mógł...
Szymon Łada - dla Ciebie olbrzymi szacunek i gratulacje za 3 miejsce na Mś , jesteś najlepszym zawodnikiem w Europie i po Wardanym zdecydowanie drugi na świecie!!! Forma na Mś bardzo dobra, wręcz rewelacyjna, ale jak sam widziałeś Wardany po za zasięgiem, ale to nie znaczy, że w ogóle, bo mając motywację taką jaką Ty masz teraz tj pokonanie Wardany i ewentualne przejście na PRO (mam nadzieję taką i wielu ludzi tutaj na forum pewnie też), możesz być jeszcze lepszy, a nawet śmiało można powiedzieć, że na pewno lepszy
Pozdrawiam i sukcesów!
Zmieniony przez - AroFlex w dniu 2014-11-19 20:25:54
Szymon Łada - dla Ciebie olbrzymi szacunek i gratulacje za 3 miejsce na Mś , jesteś najlepszym zawodnikiem w Europie i po Wardanym zdecydowanie drugi na świecie!!! Forma na Mś bardzo dobra, wręcz rewelacyjna, ale jak sam widziałeś Wardany po za zasięgiem, ale to nie znaczy, że w ogóle, bo mając motywację taką jaką Ty masz teraz tj pokonanie Wardany i ewentualne przejście na PRO (mam nadzieję taką i wielu ludzi tutaj na forum pewnie też), możesz być jeszcze lepszy, a nawet śmiało można powiedzieć, że na pewno lepszy

Zmieniony przez - AroFlex w dniu 2014-11-19 20:25:54
Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Karol Małecki ze swoim rywalem Alexem Zuccaro z Włoch.
Alex 40 letni kulturysta o super klasycznej sylwetce z lat 70-80' nie jest współcześnie doceniany przez sedziów- ale kto go widział na zawodach-zapamieta jego sylwetkę.
W Brazylii Alex wypadł troche lepiej niż Karol-zajał 9 miejsce

Alex 40 letni kulturysta o super klasycznej sylwetce z lat 70-80' nie jest współcześnie doceniany przez sedziów- ale kto go widział na zawodach-zapamieta jego sylwetkę.
W Brazylii Alex wypadł troche lepiej niż Karol-zajał 9 miejsce

masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Gratulacje dla Szymona, Marcina i Andrzeja! Andrzej czwarte miejsce, ale który już raz z rzędu. To potwierdzenie znakomitej formy od paru lat :) Być w top4 przez kilka imprez to niesamowite osiągnięcie. Szymon zaj**iście, Arabusy i ten typ w kitce coś niesamowitego ale to tylko chwilowe, spójrzcie na zeszłorocznego mistrza Zakarię, jestem w stanie wiele pieniędzy dać, że za rok nawet w finale go nie będzie. Wygląda o wiele wiele gorzej niż rok temu, zdrowie, hajs czy po prostu organizm już nie pozwala? Rok temu bomba życia i forma niesamowita a w tym roku już chyba to trzecie dostał z litości, Kołodziejczyk o wiele lepiej niż Zakaria. Ten z kucykiem niesamowity potwór...
"Ten, kto nigdy nie upadł, nie wie, jak się podnieść" - Fedor Emelianenko
...
Napisał(a)
Zgadzam sie, Zakraia fatalnie. Zreszta nigdy on na mnie wrazenia nie robil, a teraz jakby powietrze z niego uszlo. Szczegolnie z ramion...
A tan z kucykiem, to Egipjanin Eslam Elmasry. Nie podoba mi sie. Jak dla mnie " bez ladu i skaldu" Bicepsy wielkie baloniaste, komicznie to wyglda ...
Zmieniony przez - Possible w dniu 2014-11-25 11:31:06
A tan z kucykiem, to Egipjanin Eslam Elmasry. Nie podoba mi sie. Jak dla mnie " bez ladu i skaldu" Bicepsy wielkie baloniaste, komicznie to wyglda ...

Zmieniony przez - Possible w dniu 2014-11-25 11:31:06
...
Napisał(a)
Tak, mi głównie chodzi o to to jaki jest wielki, jeśli chodzi o szczegóły oczywiście bardzo dobrze dopracowane ale brak mu tego czegoś. O wiele bardziej podoba mi się forma wypracowana wieloma latami ciężkich treningów(Olejniczak, Kołodziejczyk) niż wybryki jak arabusy, pojawiają się znikąd i równie szybko znikają. Jednak jak widać na MŚ to oni wygrywają
"Ten, kto nigdy nie upadł, nie wie, jak się podnieść" - Fedor Emelianenko
...
Napisał(a)
Lada osiagna wielki sukces, naprawde. Osobiscie uwazalem ze moze byc trzeci, a nawet drugi, ale przyznaje ze stawialem przed nim Khalila Asadi, gdyby Szymon byl trzeci, ( Wardany na pierwszym nie podleg adyskusji) ale drugie miejsce to bylo takie moje ciche zyczenie, bo zadwalem sobie sprawe jakim znkomitym zawodnikiem jest Asadi. A tutaj taka niespodzianka i Lada poknuje tego swietnego Iranczyka.. Powiem jeszcze ze raczej nie rozumiem drugiego miejsca Ahmed Alharthy, jak dlamnie to Szymon byl lepszy i tam powinien sie znalezc. No ale oki. Jeszcze jedna sprawa, Szymon pokonal znkomicie perzygotowanego Ukrainca Mazhara, ktory prezentowal jedna z njalepszych form w ogole na calych zawodach, tutaj rowniez sadzilem ze moze Szymon miec z nim problemy , ale jak wiadc Lada nie dal mu szans :)
Zmieniony przez - Possible w dniu 2014-11-25 12:19:58
Zmieniony przez - Possible w dniu 2014-11-25 12:19:58
Poprzedni temat
Ferrigno Legacy 2014
Polecane artykuły