...
Napisał(a)
Witam was,potrzebuje pomocy w doborze suplementow,mianowicie jestem aktualnie na misji w kosowie,jezeli chodzi o diete czy ogolnie jedzie z tym nie mam tutaj problemu codziennie na sniadanie mamy serwowane po pare potraw do wyboru : jajka,omlety,hamburgery,boczek,tunczyk,salatki wlasna kompozycja od oliwek,salaty,pomidory itd.. obiady rowniez napakowane kaloriami,bialkami i weglowodanami(ryby,kurczaki,indyki,baranina,frytki,ryz itd..) potrzebuje teraz doboru odzywek ,mam dostep tutaj do wiekszosci amerykanskich produktor,bywaja takze polskie, aktualnie mam zakupiona kretyne z mp oraz no2 red hemo surge. Troche o budowie,jestem endomorfikiem,waga 79 kg,staz okolo 3 lat,nie ciagle,z przerwami.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cel masa,ciezko bylo by mi sie zalac,wiec bez roznicy aby szlo haha:) Treningi codziennie mam dostep do silowni,wiec bez problemu
...
Napisał(a)
z supli podstawowy to kreatyna,
co do odzywek to trzeba by znac ewentualne braki i zapotrzebowanie, to trzeba by wyliczyc
co do odzywek to trzeba by znac ewentualne braki i zapotrzebowanie, to trzeba by wyliczyc
...
Napisał(a)
mysle ze z dieta nie ma co tu kombinowac,bo jedzienie jest naprawde dobre i zroznicowane codziennie serwowany tunczyk,kurczak,ryba,ryz,makaronik,wrzywka,oliwy itd.. wiec brakow w diecie raczej nie bedzie
...
Napisał(a)
mysle ze z dieta nie ma co tu kombinowac,bo jedzienie jest naprawde dobre i zroznicowane codziennie serwowany tunczyk,kurczak,ryba,ryz,makaronik,wrzywka,oliwy itd.. wiec brakow w diecie raczej nie bedzie
...
Napisał(a)
to dobrze,
z supli dałbym krete i jak potrzebujesz kopa/motywacji przed treningiem to jakas przetreningowka
z supli dałbym krete i jak potrzebujesz kopa/motywacji przed treningiem to jakas przetreningowka
...
Napisał(a)
to juz mam,mam kretyne z mp ,i mam przedtrenigowke no2 red hemo surge,cos jeszcze do tego amino,bcaa,test?
...
Napisał(a)
w sumie z w/w mogłbys sprobowac cos na testa, choc dzialanie tego rodzaju supli bedzie uzaleznione od poziomu Twojego wlasnego testa,
tu w konkretnym wyborze Ci nie pomoge bo nie wiem co tam masz dostepne a dwa ze nie jestem fanem tego typu supli,
tu w konkretnym wyborze Ci nie pomoge bo nie wiem co tam masz dostepne a dwa ze nie jestem fanem tego typu supli,
...
Napisał(a)
Beta alanine bym dorzucił na wydolność i wytrzymałość. Z 4g ed przez 16 tyg. I ewentualnie tauryna od 10tyg, bo rzekomo ba ją jakoś tam wypłukuje.
Polecane artykuły