...
Napisał(a)
Ważę 70kg, przy wzroście 170 cm. 18 lat. Na siłownię zapisałem się 24 czerwca, liczę wizyty i mogę powiedzieć, że odbyłem już 10 1,5 wizyt. Na oczątek 15 minut rozgrzewki, trening siłowy na mięśnie nóg i górne partie potem 30-40 minut aeroby. Głównym problemem jest brzuch i tłuszcz odkładający się w okolicach klatki piersiowej. Tu pojawia się moje pytanie: dlaczego nie widzę efektów siłowni na brzuchu ? Jeśli chodzi o nogi, ręce - tu jest poprawa, pojawia się mały zarys mięśni, ale z brzucha nie schudłem kompletnie, a to był mój główny cel. Co może być tego powodem? Aeroby wykonuje jeżdżąc na rowerku , spalam na nim około 500-600 kcal. Jeśli chodzi o dietę to nie jem słodyczy, nie piję napojów gazowanych, nie jem fast foodów i ograniczam pieczywo. Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBIĆ_-t922820.html wrzuć dietę w formie jak w linku, ankietę działu i trening.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Witam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Nie ma sensu robić tej ankiety wielu rzeczy nie ma. Napisze dzisiejszy dzień
ŚNIADANIE:
-jajecznica z 2 jaj na wodzie ze szczypiorem do tego 2 kawałki bagietki ciemnej z ziarnami dyni skrojonej na krajalnicy
-połowa serka wiejskiego z wkrojonym pomidorem
OBIAD:
-leczo i także 2 małe kawałki bagietki ciemnej
KOLACJA:
-jogurt activia owsianka z otrębami i musli
W ciągu dnia butelka wody, kinder country, szklanka kawy z 1 kostką cukru brązowego.
TRENING
- bieżnia 15minut -> wyciąg -> na klatke butterfly -> chest press -> przyciąganie do siebie ciężarków z siedzeniem z lekko ugiętymi nogami(nie wiem jak to nazwać) -> biceps/triceps na wyciągu -> unoszenie nóg na stelażu(brzuch) -> ćwiczenie na mięśnie brzucha na maszynie -> podnoszenie ciężarów przez nogi z góry, potem z dołu -> uginanie nóg z ciężarami -> shoulder press -> 30 minut na rowerku.
Taki trening 3 razy w tygodniu.
ŚNIADANIE:
-jajecznica z 2 jaj na wodzie ze szczypiorem do tego 2 kawałki bagietki ciemnej z ziarnami dyni skrojonej na krajalnicy
-połowa serka wiejskiego z wkrojonym pomidorem
OBIAD:
-leczo i także 2 małe kawałki bagietki ciemnej
KOLACJA:
-jogurt activia owsianka z otrębami i musli
W ciągu dnia butelka wody, kinder country, szklanka kawy z 1 kostką cukru brązowego.
TRENING
- bieżnia 15minut -> wyciąg -> na klatke butterfly -> chest press -> przyciąganie do siebie ciężarków z siedzeniem z lekko ugiętymi nogami(nie wiem jak to nazwać) -> biceps/triceps na wyciągu -> unoszenie nóg na stelażu(brzuch) -> ćwiczenie na mięśnie brzucha na maszynie -> podnoszenie ciężarów przez nogi z góry, potem z dołu -> uginanie nóg z ciężarami -> shoulder press -> 30 minut na rowerku.
Taki trening 3 razy w tygodniu.
...
Napisał(a)
jesteś na naszym podwórku, a na naszym podwórku my decydujemy co ma sens, a co go nie ma.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły