Moim problemem jest nieproporcjonalna sylwetka. Jestem typową gruszką, czyli mam obfite biodra, uda i tyłek a od pasa w górę chudzina. O ile brak biustu nie jest problemem bo mam zamiar go powiększyć operacyjnie, to ubolewam strasznie nad tym, że mam wystające kości mostka i żeber co wygląda paskudnie. Istnieją ćwiczenia, którymi dodam sobie gęstości w tych obszarach? I którymi jednocześnie nie rozbuduję sobie ramion bo od wieloletniej pracy fizycznej mam widocznie rozwinięte i zarysowane bicepsy. :/
...
Napisał(a)
Witajcie.
Moim problemem jest nieproporcjonalna sylwetka. Jestem typową gruszką, czyli mam obfite biodra, uda i tyłek a od pasa w górę chudzina. O ile brak biustu nie jest problemem bo mam zamiar go powiększyć operacyjnie, to ubolewam strasznie nad tym, że mam wystające kości mostka i żeber co wygląda paskudnie. Istnieją ćwiczenia, którymi dodam sobie gęstości w tych obszarach? I którymi jednocześnie nie rozbuduję sobie ramion bo od wieloletniej pracy fizycznej mam widocznie rozwinięte i zarysowane bicepsy. :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Ciężka sprawa. Prowadze kobiety z takimi proporcjami i ciezko sprawic, by ta gora nabrala masy a dol został w tym samym rozmiarze.
...
Napisał(a)
sporo kobiet ma tego typu proporcje i nawet, gdy przybiorą pare kilo na masie ciala to i tak uksztaltowanie klatki piersiowej niewiels ie zmienia, genatyka uksztaltowala Cie w taki a nie inny sposob i pozostaje nieco rozbudowac mase miensiowa w obrebie klatki piersiowej aby zamaskowac "kości"
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: tomq-mag@o2.pl
Polecane artykuły