Mam 15 lat.Jednym z moich założeń jest wyrzeźbienie ładnych mięśni brzucha.Waże 60kg, mam ponad 190cm wzrostu, lekki tłuszczyk na brzuchu.Możecie polecić mi jakiś trening i dietę ?Dodam, że trenuje piłkę nożną, trening 3 razy w tygodniu.
...
Napisał(a)
Witam
Mam 15 lat.Jednym z moich założeń jest wyrzeźbienie ładnych mięśni brzucha.Waże 60kg, mam ponad 190cm wzrostu, lekki tłuszczyk na brzuchu.Możecie polecić mi jakiś trening i dietę ?Dodam, że trenuje piłkę nożną, trening 3 razy w tygodniu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Ankieta działu. Nie masz tłuszczyku, łatwo mówiąc jesteś bardzo chudy.
Dieta w dziale odżywianie, poczytaj posty podwieszone i wrzuć do sprawdzenia w postaci zrzutu z potreningu.pl
http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBIĆ_-t922820.html
Dieta w dziale odżywianie, poczytaj posty podwieszone i wrzuć do sprawdzenia w postaci zrzutu z potreningu.pl
http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBIĆ_-t922820.html
...
Napisał(a)
Waga : 60
Wzrost : 190
Cel treningowy : kaloryfer
Staż treningowy na siłowni : brak
Uprawiane inne sporty : piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) :
sztanga + hantle
Dieta : na razie brak
Przeciwskazania medyczne :brak
Zażywane suplementy :brak
Ostatnio przerabiany plan:przez ostatnie 6 miesięcy ćwiczyłem brzuszki, pompki ale bez większych efektów i bez diety
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): różnie
Waga : 60
Wzrost : 190
Cel treningowy : kaloryfer
Staż treningowy na siłowni : brak
Uprawiane inne sporty : piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) :
sztanga + hantle
Dieta : na razie brak
Przeciwskazania medyczne :brak
Zażywane suplementy :brak
Ostatnio przerabiany plan:przez ostatnie 6 miesięcy ćwiczyłem brzuszki, pompki ale bez większych efektów i bez diety
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): różnie
Polecane artykuły