...
Napisał(a)
Siema. Za kilka dni kończe cykl na metce 30g 5 tygodni, mam cloma 10 tabsów jednak czy warto dorzucić jeszcze coś w stylu ZMA ? lub coś ogólnie dostępne na pobudzanie testosteronu? czy nie warto?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Nie warto, sam clom i kreatyna. Z kreatyną już powinieneś startować.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Możesz dorzucić, to jest cynk z magnezem. Z kapci nie wyrwie.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
Wg mnie to placebo
Ale jak masz za dużo kasy to czemu nie.
Już prędzej jakiś booster testa. Np 6-bromo solo. Obniży estro po mecie i w odpowiedniej dawce podbije również testa.

Już prędzej jakiś booster testa. Np 6-bromo solo. Obniży estro po mecie i w odpowiedniej dawce podbije również testa.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Zma jako uzupelnienis mineralow mozesz dac. Ja jak zaczynam suplementowac po przerwie cynkiem i magnezem to lepiej mi sie spi i cera sid poprawia 

...
Napisał(a)
No szczerze z kasa musze oszczędzić. Pytam czy to ma większy sens bo w sumie czemu nie a ZMA tak jak mówisz mi się też zawsze dorbze po tym spało pamiętam.
...
Napisał(a)
Testa tym nie podbijesz. Jak chcesz tanie zma to kup np chela-mag olimpu i chela-cynk i po 2 tabsy tego i tego na noc. Zma to nic innego jak magnez i cynk tylko placi sie wiecej za inna nazwe
...
Napisał(a)
zma/ witaminy i tak i tak powinny być brane a nie tylko na odbloku :) Buzer testa możesz brać jeżeli jest kasa :) Ale przy takim okresie stosowania metki nie bd bloka . Weź clom 1tab dziennie przed snem i styka
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
Ok dzieki za porady :) Wiem że ZMA to cynk i magnez.
@lestat1986 Nawet nie wiedziałem że to takie tanie jest, jednak jak po 2 tabsy tego i tego to wyjdzie w sumie tyle co puszka ZMA :)
// Już nie wspomnę o ilości mg w tabletkach a ZMA
Zmieniony przez - Mikus.mce w dniu 2013-06-17 01:29:13
@lestat1986 Nawet nie wiedziałem że to takie tanie jest, jednak jak po 2 tabsy tego i tego to wyjdzie w sumie tyle co puszka ZMA :)
// Już nie wspomnę o ilości mg w tabletkach a ZMA
Zmieniony przez - Mikus.mce w dniu 2013-06-17 01:29:13
Polecane artykuły