Właśnie dzisiaj zakupiłem Mete ,która jest w temacie i mam kilka pytań co do mojego 1 cyklu na niej .
Może na początek podam podstawowe dane : wzrost - 180 cm ,waga - 92 kg ,staż 3 lata ,wiek 22 lata . Jak coś więcej będzie potrzebne to dopiszę oczywiście .
Pierwsze pytanie :
Meta SP ma stężenie 10 mg ,a ja jak już wcześniej powiedziałem jest to mój 1 cykl i zastawiam się czy mogę przepoławiać tabletki na pół ? Nie chciałbym zaczynać od 10 mg już w 1 tygodniu cyklu ,a potem miałbym łykać po dwie tableki (wówczas stężenie siegało by 20 mg dziennie) ,a to ja na 1 cykl dużo . Z tego co czytałem to mniejsze dawki mnie też "kopną" .
Drugie pytanie :
Jeśli mogę przepoławiać tabletki to jak mam je brać ,w sensie po ile tabsów dziennie i przez ile tygodni . Jeśli nie ma takiej konieczności to również to samo pytanie co wyżej - ile dziennie i jak to będzie wyglądało tygodniam ?
Trzecie pytanie :
Czy jest konieczny Clomid do tej mety ? Jak z nolvą ? Oczywiście dieta ,białko ,kreta ,węgle są zakupione - coś jeszcze do tego dorzucić ?
Jeśli clomid na odblok jest wskazany to ile brać dziennie i przez ile dni ? Po cyklu ,w trakcie cyklu zacząć ?
Bardzo proszę o konkretne ,kompetentne i fachowe odpowiedzi .
Mam nadzięję ,że doradzi mi również - GREGOR_ian :)
Z góry dziękuję !
Pozdrawiam !
Waga: 92
Wzrost: 180
Obwód klatki: 114
Obwód ramienia: 41
Obwód talii: 88
Obwód uda: nie mierzyłem
Obwód łydki: nie mierzyłem
Staż na siłowni: 3 lata
Ilość spożywanego białka: 3 g na kg masy ciała
Ilość spożywanych węglowodanów: 5-6 g na kg masy ciała
Ilość spożywanych tłuszczów: jak najmniej
Opis przebytych cykli sterydowych: jeszcze nie miałem cyklu
Trening: masa + siła
Cel cyklu: dobra masa mięśniowa z jak najmniejszą ilością tłuszczu
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: -----------------------------
Poziom BF%: nie mam pojęcia
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): dość dobra :)
Stan zdrowia: bardzo dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: bardzo małe
PPM podstawowa przemiana materii: ----------------------
Wyciskanie leżąc (MAX): 118 kg
Martwy ciąg (MAX): 167 kg
Przysiad (MAX): od roku nie sprawdzałem