SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Megabol czy dobry wybor

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2815

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 711 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16417
mam pytanko biore kreatyne i chicalbym dokupic aminokwasy i dianocozibe magnum z megabola czy to bedzie dobry wybor czy zaiwestowac cos innego mam 70zl przeznaczone kretyne mam 500gram z Olimpu monohydrant

trening czyni mistrza

http://www.sfd.pl/temat253029/ -->ocen mnie :P

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aha moj staz to 16 miesiecy a reszta w profilu chcialbym suplementy na sile chodzi mi o sile

trening czyni mistrza

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6101
kup carbo i tauryne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 183 Wiek 43 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3138
Biore wlasnie Dibencozide magnum i efektow po tym nie widze! niby miala isc masa a tylko syfy wychodza:)! Juz tego wiecej nie kupie wiec odradzalbym kupowanie tego preparatu! lepiej zainwestuj w cos lepszego!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 5807 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 40905
nie wiem czy uda Ci się wyciągnąć dużo z pojedyńczego hydrantu...
strażacy jak jadą na akcję to zawsze szukają co najmniej dwóch hydrantów bo lepiej wtedy się gasi...

Willhelm

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11280 Napisanych postów 72478 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 956216
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 16119 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 160511
Will
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
to co mi polecacie za 70zl cos na sile bede bardzo wdzieczny tylko w tabletkach bo musze chowac przed rodzicami ;p hahaha tylko o kreatynie wiedza a o tym nie moga tylko nie zdzierajcie :P

trening czyni mistrza

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 183 Wiek 43 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3138
Kup sobie do kretki dextroze!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6101
heh lol, ale dajcie jakas porade chlopakowi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 5807 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 40905
wychodzę z założenia, ze dobrze jest wiedzieć o czym się pisze... snać nazwy preparatów któe się chce zażywac... i oczywiście poczytać archiwum... i dlatego taka moja wesoła reakcja :)

Willhelm

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

coś na kolana

Następny temat

kretka - mniej, ale dłużej

nutloveb