Wzrost: 183cm
Waga: ok 82 / 84kg
Sporty: Footbag freestyle
Staż: Ponad pół roku
Na początku ćwiczyłem w domu, miałem drążek ławeczkę sztangę hantelki czyli podstawowy sprzęt. Zrobiłem na nim ACT, 2xFBW z nie wielkimi efektami i aktualnie lecę splitem, nie będę wklejał mojego dotychczasowego planu ponieważ od marca zapisuję się na siłownię i ułożyłem trochę inny ale także split który chciałbym wam dać do oceny.
Tak wyglądałem jakieś pół roku temu
[img534.imageshack.us/i/aaar.jpg/]
Tak wyglądłem na początku lutego.
[img534.imageshack.us/i/klatkaq.jpg/]
[img534.imageshack.us/i/plecy.jpg/]
DIETA
Co do diety to... Nie mam konkretnej. Wiem co kiedy jeść jem 4-6 posiłków dziennie. Niestety obiady robione przez mamę i praca jaką mam utrudniają mi trzymanie konkretnej michy ale jak policzyłem raz z przykładowego dnia który prawie każdy wygląda podobnie to mniej więcej trafiam z moim zapotrzebowaniem. Jestem ekto więc bardzo trudno mi przytyć dlatego każdy posiłek staram się jeść jak największy...
Co do bardziej stałych posiłków wyglądają one następująco:
- Na śniadanie zawsze musli z mlekiem.
- Na obiad co mama da
- Przed snem 125g twarogu półtłustego z oliwą z oliwek
- W pracy jem to co mi dają w pracy (nie mam wyboru ale często odziwo trafia mi się ryż z kurczakiem) + to co sam przyniosę (a z tym to już różnie)
- Po treningu 4 wafle ryżowe z miodem + gainer a potem, ryż/kasza z kurczakiem lub ryż/kasza z jajecznicą lub tuńczyk z razowcem.
- Oprócz tego w ciągu dnia owoce, warzywa, nieraz obiad zjem dwa razy, lub sam sobie dodatkowo coś zrobię.
ODŻYWKI
- Kończy mi się właśnie Met-Rx Amped NOS który dostałem w prezencie, bo mi to by było szkoda kasy na niego.
Jedna miarka pół godziny przed treningiem, jedna miarka do wody na trening.
- Gainer Met-Rx xtreme size up 2,7kg(podobno dobry :P )
- Gainer Hi tec Whey mass buylder 4,5kg
Gainery jem kilka razy dziennie, w dni treningowe razem koło 150g, w dni nietreningowe koło 100g
- Olimp profi BCAA mega caps 1100
Tylko w dni treningowe. Z rana 2 na czczo, 4 przed treningiem, 4 po treningu
- Hi tec creatine powder (monohydrat)
Jestem na moim pierwszym cyklu kreatynowym, oczywiście mono. codziennie z rana 5g, oraz 5g po treningu. Do tego piję dużo wody, a dodatkowy magnez uzupełniam magnokalem (ale jak się skończy zainwestuję przy następnym cyklu w chelaty magnezowe), multiwitaminami olimpu, oraz czymś typu plusssz z magnezem.
Do kreatyny od dzisiaj stosuję dekstrozę olimpu z tauryną.
Niektórzy (ba... pewnie większość) potępią mnie za brak ścisłej diety, trudno, i tak w tłuszcz raczej nie obrosnę przy moim trybie życia i przemianie materii, a nawet powiem że jem jak najwięcej a pomimo tego ciężko jest mi przytyć.
No i to by było na tyle w kwestii przywitania.