Szacuny
33
Napisanych postów
3592
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
31924
dobra chlopaki powiem krutko. przygotowuje sie do matury ustnej z polaka i pasuje mi wasza rada co kupic aby nauka lepiej wchodzila i pamiec byla lepsza. mysle ze ten post pomoze nie tylko mi ale i wielu osoba.pozdrawiam
Szacuny
40
Napisanych postów
9390
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
49424
adrian L-tyrozyna, ginko, i może być nawet phenibut mam kolege który to stosował do kimisa z fizjolki, na 4 roku i był bardzo zadowolony , zwłaszcza to daje również inne efekty o którym pisała grasik i vlad, w poście o Usa stuufie.
Generalnie jak nie masz dostępu bo phenibut produkcji, bulk`a jest to zastosuj L-tyrozyne 3-4gr dziennie, ginko czy to Olimpa czy w sumie nadal numer jedenna rynku MRM. Oraz minerały i witaminy i będzie ok
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35825
Oprócz wyżej wymienionych a łatwo dostępnych w Polsce moze być jeszcze:
Lecytyna (Olimpu lub Vitalmaxa), ALC (Olimpu wychodzi trochę drogo, u Czarnego w sklepie taniej), Theanina (w Polsce chyba w postaci proszku albo tabletek nie kupisz, ale możesz pić zieloną herbatę-filiżanka zawiera 20-60 mg theaniny, dawkowanie najczęsciej od 50mg-200mg), Bacopa Monieri (w aptekach albo zielarskich sklepach netowych sprzedawana pod nazwą Super IQ-cena kolo 20 zł chyba). A co do Gingko to Olimp ma w tej chwili w promocji-3+1 gratis, więc spróbuj przede wszystkim tego. No i nie zapomnij o omega3 jeżeli masz w nie ubogą dietę .