TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Masteron, parę pytań

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 643

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 31 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 742
Cześć. Jestem na cyklu enan 270mg co 5 dni już od pół roku. Nie mam żadnych efektów ubocznych na szczęście, czuje się dobrze. Cykl chciałem pociągnąć gdzieś do końca października 2025 o ile zdrowie pozwoli. Ale moje pytanie jest takie, chciałbym dorzucić gdzieś w lutym-marcu w czasie redukcji masteron. Tylko moje pytanie jest takie, bo pewnie masteronu nie można brać cały rok jak teścia (no teścia niby też się nie powinno tak długo brać w takich dawkach). W skrócie, ile można brać masteron? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Zmieniony przez - Nesperato w dniu 2024-12-05 20:38:45
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Wrzuc ankietę działu.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1262 Napisanych postów 1999 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54176
A dlaczego nie wolno cały rok? XD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 31 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 742
1. WIEK:32
2. WAGA:90
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:b.d
-udo:63
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:13 lat
6. DIETA:b.d
-białko: 220
-węglowodany:
-tłuszcz: 1g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: rok temu testosteron enantat 250mg co 5 dni (5 miesięcy cyklu), aktualnie 270-300mg enan e5d
8. TRENING:siła ,masa
9. CEL CYKLU:siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:17%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):różnie, ale lubię jeść i się ulewam, a 10 lat temu miałem problem przytyć, teraz problem schudnąć...
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:każdy w rodzinie bujna czupryna
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:150
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
LevelPl
A dlaczego nie wolno cały rok? XD

No nie wiem, dlatego pytam bo jednak tyrać organizm przez cały rok jeszcze dodatkowym środkiem, a nie wiem jak z masteronem na masie, bo większość mówi, że najlepiej widoczny przy niskim bf, ale nie wierzę w to, że przy załóżmy 17% tkanki tłuszczowej nie będzie widać żadnego efektu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Przy masterze pilnuj lipidow I możesz lecieć spokojnie i rok
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9148 Napisanych postów 83427 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705397
To zakazy jakich efektów oczekujesz? Masteron możesz brać długo , tylko musisz kontrolować lipidy
2

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No syszałem, że nie jest to jakiś "niebezpieczny" środek porównując go na przykład do trenbolonu, czy boldenonu. No ok to jak jestem aktualnie 600mg testa tygodniowo, to jak chciałbym wprowadzić mastera, to powinienem obciąć dawkę testa i ile wtedy masteronu dać? Będzie to moja pierwsza styczność ogólnie z czymś innym niż testosteron.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1262 Napisanych postów 1999 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54176
Masteron w dawkach do 300/350mg lecę cały rok, w tle cadaryna by lipidy ogarniać ;) dla mnie środek jeden z lepszych jeśli chodzi o samopoczucie, "agresję" treningowa i regenerację CUN ;)

No i na masterze trzymać estro lepiej nisko bo inaczej prostata puchnie a to nie fksnie uczucie

Zmieniony przez - LevelPl w dniu 2024-12-05 22:01:55
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 667 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 15896
Ja nigdy nie zdecydowałem się na masteron. Zawsze miałem przekonanie, iż jest to środek androgenny, który powoduje zarastanie ciała - barków i pleców w szczególności. Tak kiedyś myślano i tak mi zostało - old school. A jakoś nadmierne owłosienie w tych miejscach to... tak sobie.
Z samopoczuciem i chęcią do treningu nigdy nie mam problemu. Do ekstremalnie niskich poziomów BF nigdy nie schodziłem, więc zalety masteronu niespecjalnie by mi w czymś pomagały...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 3831 Napisanych postów 18870 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207598
Dla mnie master super srodek

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po 1,5 roku na bombie- prośba o poradę

Następny temat

Górne widełki testo

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły