Witam. Jestem tu swiezakiem. Mam takie pytania chodzę na siłkę 5ty miesiąc zaczynałem z wagą ok 118kg aktualnie mam 102kg przy 190cm wzrostu.stosuje tylko hmb hi tech 3x2 caps i bcaa po treningu a waga sie nagle zatrzymala i juz nizej nie chce isc. Jem głównie białka serki wiejskie twarogi chude chleb wielu ziarnisty. czy cos zmienic w tym ?Potrzebowal bym czegoś jeszcze tzn spalacze czy białka? Cel mam zejść do 90kg A później ostro trenować i wracać do 100kg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- TEST: 2 x Cell Pump, masa + siła by -j451u-Podsumowanie str. 18
- TEST: Masa 1-sza klasa! - pods.str.27!
- TEST SPONSOROWANY - MASA [z] AMIX by rAszek - pods. str. 25!
- TEST:MASA 2010/2011 Z VITALMAXEM (test by _Lukasz_K_)
- HI TEC MEGA MASA - PODSUMOWANIE TESTU STR.84, 4 OSOBY!!
- MEGA MASA z HI TEC NUTRITION - Test Sponsorowany
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?
Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
- 23 383 spalonych kg tłuszczu
- 27 059 zbudowanych kg mięśni

...
Napisał(a)
witaj Danielu
po pierwsze korzystasz obecnie z suplementacji ktora nijak sie ma do utraty tkanki tluszczowej w stopniu zauwazalnym.
po drugie efekty sie zatrzymaly, bo doszedles do etapu gdzie faktycznie trzeba juz sie zajac kwestia odzywiania i dopracowac jadlospis nie tylko pod wzgledem jakosci i uwazania na to co jadasz, ale czas zliczyc kalorie i rozklad makroskladnikow

po pierwsze korzystasz obecnie z suplementacji ktora nijak sie ma do utraty tkanki tluszczowej w stopniu zauwazalnym.
po drugie efekty sie zatrzymaly, bo doszedles do etapu gdzie faktycznie trzeba juz sie zajac kwestia odzywiania i dopracowac jadlospis nie tylko pod wzgledem jakosci i uwazania na to co jadasz, ale czas zliczyc kalorie i rozklad makroskladnikow
...
Napisał(a)
Wiem wiem że to co stosuje to mi nie pomaga spalac tylko napisałem co biorę :) A co by mi pomogło z supli? To muszę poszukać coś o tych makro i ile kcal zbierać podczas gdy się pracuje fizycznie i treningi 4-5dni w tygodniu
...
Napisał(a)
Model żywienia dobierasz pod własne warunki fizyczne i.t.d.
Pomóc może Ci tylko adekwatnie wprowadzony w praktykę schemat żywieniowy.
Poza tym jak to Tomq napisał.
Pomóc może Ci tylko adekwatnie wprowadzony w praktykę schemat żywieniowy.
Poza tym jak to Tomq napisał.
Polecane artykuły