TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wybór celu treningowego

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 437

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9
Witam od miesiaca jestem na cyklu samym testosteronem moja waga 88 kg cwicze od 4 lat lecz pare miesiecy przed cyklem calkowicie olalem diete i sie zalałem do tej pory od zaczecia cyklu bylem na zerze kaloryczym ale czy to ma jakis sens? Czy zaczac czysta mase z lekka nadwyzka kaloryczna i zaczac redu w kwietniu czy dalej ciagnac na zerowym bilansie kalorii? cykl planuje ciągnąć do czerwca.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34696 Napisanych postów 24989 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282215
Jeśli masz za wysoki BF to redukujesz a jak masz niski BF i dobry fundament pod mase to budujesz :) . Cykle 3-4 miesiace więcej mieszaja w organizmie niż to warte , jak już wszedleś to posiedzieć dłużej i wykorzystać potencjał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6302 Napisanych postów 77882 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766132
Nie wiem co masz na myśli pod pojęciem zalania się. Najlepiej jakbyś wrzucił dobrej jakości zdjęcia swojej sylwetki. Wtedy dokładniej zoabczymy jak to wygląda i jaki cel treningowy warto jest wybrać na tę chwilę. Ogólnie, budować dobrej jakości mięśnie można z niskiego poziomu tkanki tłuszczowej. Jeżeli taki on nie jest, to jak najbardziej redukcja tkanki tłuszczowej będzie rozsądnym rozwiązaniem. Bez względu na to jakie/czy stosujesz środki dopingujące.

https://www.sfd.pl/Body_fat__znaczenie_w_budowaniu_masy_mięśniowej-t1132868.html

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Masa a głód i adaptacja kalorii

Następny temat

Wybór celu treningowego

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły