To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wybór celu treningowego

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 242

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52081 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
czy moge zacząć juz mase bo jestem zmęczony reduckcją schudłem jakos 7 kg waze teraz jakos 69 kg wzrsost 173 staż 2 lata

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
rion10 Moderator
Ekspert
Szacuny 6998 Napisanych postów 63158 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 786858
Nie masz złego poziomu bf ale ja osobiście bym jeszcze nieco dociął. Choć to zależy od planów bo jak chcesz mieć w miarę niski bf na okres letni to masa jakościowa do kwietnia/maja a później cięcie.
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6416 Napisanych postów 79021 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 773188
Skoro jesteś już długo w okresie redukcji tkanki tłuszczowej i jesteś tym zmęczony, to nie ma sensu ciągać tego dalej. Zrób sobie około 7-10 dni strategicznego roztrenowania, wejdź na zerowy bilans energetyczny i dodaj następnie około 300 kalorii. Obserwuj reakcję obwodów ciała i ewentualnie koryguj ilość spożywanych kalorii. Około trzy miesiące budowy masy mięśniowej i można będzie wrócić do redukcji.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dysproporcje w ruchach push pull

Następny temat

Dziwne kaptury

deynn show
Polecane artykuły