W tym temacie chciałbym spytać o(pewnego razu, gdy rozmawiałem z kumplem, powiedziałem, że brzuch obrósł mi trochę w tłuszcz, trochę fałdów - zawsze miałem płaski brzuch. On na to odpowiedział, że to dobrze, bo jak będziesz robił klatkę, to pobiera ona masę z brzucha. Czy to poprawne myślenie?
...
Napisał(a)
Witam
W tym temacie chciałbym spytać o(pewnego razu, gdy rozmawiałem z kumplem, powiedziałem, że brzuch obrósł mi trochę w tłuszcz, trochę fałdów - zawsze miałem płaski brzuch. On na to odpowiedział, że to dobrze, bo jak będziesz robił klatkę, to pobiera ona masę z brzucha. Czy to poprawne myślenie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
O mocne. To ja się zacznę zastanawiać czemu jak robię masę to rośnie mi i klatka i brzuch się otłuszcza. Jakby tak było jak piszesz to pewnie dziś bym miał ze 150 w klacie :D
Masa Masa Masa długo długo nic i znowu Masa
...
Napisał(a)
1. Rosnący mięsień tworzy masę z pożywienia, dlatego tak ważna jest odpowienia dieta.
2. Mięśni nie robi się z tłuszczu. Myślenie że jak masz dużo tłuszczu i ćwicząc go zamieni się on w mięśnie jest błędne. Nawet mając dobre mięśnie, które są pokryte warstwą tłuszczu nie będziesz w stanie ich zobaczyć.
2. Mięśni nie robi się z tłuszczu. Myślenie że jak masz dużo tłuszczu i ćwicząc go zamieni się on w mięśnie jest błędne. Nawet mając dobre mięśnie, które są pokryte warstwą tłuszczu nie będziesz w stanie ich zobaczyć.
Life is to short to be small :)
http://www.sfd.pl/Moja_siłownia_:_-t821837.html
...
Napisał(a)
LOL 

Kulturystyka pokazuje jakim jesteś człowiekiem, twardym jak stal czy miękkim jak panienka.
...
Napisał(a)
to pewnie juz jest w najlepszych tekstach
Polecane artykuły