...
Napisał(a)
Cześć mam taki problem z brzuszkiem i wg ciałem. Trochę duży i wg. Mierzę 185cm, waga 73kg w pasie no niestety 88cm. Powiem wam, że było już gorzej ale trochę aeroby, trochę siłka i powoli poszło jednak nie jest to zadowalające oczywiście. Koledzy proponują mi wziąć masówkę ale czy to coś pomoże, może jakiś spalacz tłuszczu byłby lepszy? Jakieś propozycję?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- ###DZIENNIK### Zapyerdalać trzeba... by Kuba_94
- ***DZIENNIK KONKURSOWY by chackudd*** Podsumowanie str. 39
- Redukcja dla Juniora,czyli jak się do tego zabrać
- [FAQ]Pytania i odpowiedzi dotyczące suplementów oraz odżywek.
- PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO ADEPTA KULTURYSTYKI [by maniak7000]
- Metanabol dla nastolatka – czyli pokusa „przyrostów”

...
Napisał(a)
Dieta jest? I co to jest "masówka"?
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
Przy 185 cm wzrostu masa ciała 73 kg w cale nie jest taką dużą. Zmierz się dokładnie, podaj wymiary, napisz czy trzymasz jakąś dietę, staż treningowy i podaj przede wszystkim cel. Z powyższego postu wynika, że sam nie wiesz czego chcesz:).
...
Napisał(a)
t.chudyPrzy 185 cm wzrostu masa ciała 73 kg w cale nie jest taką dużą. Zmierz się dokładnie, podaj wymiary, napisz czy trzymasz jakąś dietę, staż treningowy i podaj przede wszystkim cel. Z powyższego postu wynika, że sam nie wiesz czego chcesz:).
Nooo właśnie sam nie znam celi. Wiem że waga nie jest duża ale jest tłuszcz (fałdki i wg) ;/ . Dietę stosuję na przykładzie innych osób z podobnym problem no typowo ryż , warzywa w odpowiednich ilościach do wagi i wg. Staż od stycznia 3-4razy w tygodniu trening + pomoc rodzicom w gospodarstwie. We wakacje aż dziwne ale schudłem koło 10-13kg (no około można powiedzieć 3miechów, w czerwcu codziennie 30-35km rowerem nad jeziorko więc popływałem również), wyrosłem trochę, w żniwa się namęczyło przy zbiorach do tego pobiegałem za piłka i gdy stanąłem na wadze się dość zdziwiłem. Co do celu to właśnie czytałem że z redukcja spadnie siła, ale chyba schudnąć przydałoby się (takie życiowe marzenie).
...
Napisał(a)
wypelnij ankiete dzialu i daj foto
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: tomq-mag@o2.pl
...
Napisał(a)
ANKIETA
Zdjęcie sylwetki (mile widziane): może jutro
Waga :73
Wzrost :185
Staż treningowy:10miesięcy
Obwód pasa:88
Obwód klaty:92
Obwód uda:56
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często):bieżnia, piłka nożna(teraz małe ilości już teraz, bardziej siatka ;/), biegam na wf, aerobic, pompki, brzuszki, siłka ;s
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) :-----
Stan zdrowia:-----
Preferowane formy aktywności fizycznej:Otwarty na propozycje
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :-----
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t:tylko ogólnie z porad innych osób na tym forum (ledwo kilka dni, więc praktycznie wcale - dopiero chciałem zacząc przygodę z dietą ;/)
Wrażliwość na stymulanty:----
Możliwosci finansowe:pieniążki nie problem
Cel/problem/opis: redukcja/schudnięcie (najlepiej bez utraty siły) ;/
Zmieniony przez - kuba24040 w dniu 2014-11-12 21:15:33
Zdjęcie sylwetki (mile widziane): może jutro
Waga :73
Wzrost :185
Staż treningowy:10miesięcy
Obwód pasa:88
Obwód klaty:92
Obwód uda:56
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często):bieżnia, piłka nożna(teraz małe ilości już teraz, bardziej siatka ;/), biegam na wf, aerobic, pompki, brzuszki, siłka ;s
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) :-----
Stan zdrowia:-----
Preferowane formy aktywności fizycznej:Otwarty na propozycje
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :-----
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t:tylko ogólnie z porad innych osób na tym forum (ledwo kilka dni, więc praktycznie wcale - dopiero chciałem zacząc przygodę z dietą ;/)
Wrażliwość na stymulanty:----
Możliwosci finansowe:pieniążki nie problem
Cel/problem/opis: redukcja/schudnięcie (najlepiej bez utraty siły) ;/
Zmieniony przez - kuba24040 w dniu 2014-11-12 21:15:33
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
syf sam cukier, generalnie jak masz problem z tkanka tluszczowa to gainery nie dla Ciebie, ale po odpowiedzi widac ze odzywianai prawidlowego nie ma co jest podstawa , wrzuc zdjecie bedzie mozna okreslic kierunek w ktorym powinieneś isc
...
Napisał(a)
tak jak napisali poprzednicy dorzuć zdjęcie i będzie można zacząć rozmawiać. Mówisz, że jadłeś ryż, warzywa, kuraka też zapewne i miałeś to wyliczone do swojej wagi. Kto Ci to wyliczał ? :)
...
Napisał(a)
t.chudytak jak napisali poprzednicy dorzuć zdjęcie i będzie można zacząć rozmawiać. Mówisz, że jadłeś ryż, warzywa, kuraka też zapewne i miałeś to wyliczone do swojej wagi. Kto Ci to wyliczał ? :)
Wyliczałem sam amatorsko z poradników, że np na kg wagi 2-3g bialka itp. ;/ dzis jeszcze szerzej poczytam ogólnie
...
Napisał(a)
o 3 g zapomnij bo to zdecydowanie za dużo :). Jesteś osobą początkującą więc 1,8- 2 g białka w zupełności Ci wystarczą. Jak będziesz miał chwilę to wrzuć proszę to jak to obliczałeś. Rzucę na to okiem i pomogę Ci wprowadzić korekty. Dorzuć też zdjęcie.
Poprzedni temat
DIETA/TRENING/SUPLEMENTY/KREATYNA
Następny temat
Redukcja, masa, rzeźba? Co dalej?
Polecane artykuły