...
Napisał(a)
Cześć. Próbowałem martwy ciąg sumo , kolega ktory stal z boku mowil ze plecy elegancko, ale ze przy wyrwaniu przechyla mnie lekko w przod, o co chodzi? Błąd czy nie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- WODYN / BLOG 2 - do przodu po trupach konwencji
- [ART] Układamy własny plan treningowy
- Przysiad z przysłowiowym palcem w doopie - żadnych wymówek Panowie i Panie
- CHCESZ robić siłę?! Czytaj. WSZYSTKO O treningu siłowym.
- Erwinoos - każdy dzień przybliża mnie do sukcesu! vol.2
- Rumuński martwy ciąg (RDL) - technika wykonania
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
witaj, problemow moze byc kilka,
obstawiam, ze najpierw startujesz tylkiem, a ponziej dociagasz plecami i dlatego buja Cie w przod
jednak musialbys nagrac film i pokazac nam jak wykonujesz owy martwy ciag, aby mozna bylo skutecznie doradzic i zebys skorygowal blad.
tak bedzie to bledem, bo sztanga bedzie odchylona od ciala, stad oddala sie od srodka ciezkosci i bedzie szlo mocniejsze przeciazenie na kregoslup, staraj sie trzymac sztange jak najblizej ciala, nawet ciagnac ja po nogach, by nie bylo sytuacji ze lecisz z nia do przodu
obstawiam, ze najpierw startujesz tylkiem, a ponziej dociagasz plecami i dlatego buja Cie w przod

jednak musialbys nagrac film i pokazac nam jak wykonujesz owy martwy ciag, aby mozna bylo skutecznie doradzic i zebys skorygowal blad.
tak bedzie to bledem, bo sztanga bedzie odchylona od ciala, stad oddala sie od srodka ciezkosci i bedzie szlo mocniejsze przeciazenie na kregoslup, staraj sie trzymac sztange jak najblizej ciala, nawet ciagnac ja po nogach, by nie bylo sytuacji ze lecisz z nia do przodu
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: [email protected]
...
Napisał(a)
tak wlasnie staralem sie ciagnac po nogach, pojawila sie nawet krew, tylko przy wyrwaniu bylo pochylenie w przod a pozniej wracalem do pozycji optymalnej
...
Napisał(a)
Wiesz z opisu ciężko wywnioskować, w którym elemencie boju pojawił się błąd bo to na tyle skomplikowane ćwiczenie pod względem technicznym, że można na każdym etapie nieco polecieć za bardzo.
Jak byś miał możliwość to dobrze jak byś nagrał film treningowy i wrzucił tutaj do oceny bo jak mamy film to zdecydowanie łatwiej wychwycić jakieś błędy techniczne. Oczywiście tak on line nie da się zawsze wszystkiego wyłapać ale na prawdę pomaga w pomocy nad techniką danego ćwiczenia.
Uważaj z goleniami bo z zdarta skóra długo się goi.
Jak byś miał możliwość to dobrze jak byś nagrał film treningowy i wrzucił tutaj do oceny bo jak mamy film to zdecydowanie łatwiej wychwycić jakieś błędy techniczne. Oczywiście tak on line nie da się zawsze wszystkiego wyłapać ale na prawdę pomaga w pomocy nad techniką danego ćwiczenia.
Uważaj z goleniami bo z zdarta skóra długo się goi.
1
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
...
Napisał(a)
Zalezy jak bardzo pochyla, aż tak po nogach nie ciągnij do krwi, nie jest to higieniczne, chyba że to twoja siłka i Ty tylko tego uzywasz
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły