Ze względu na ból biodra i stawu biodrowego podczas martwego ciągu nie mogę robić go w klasyku ani sumo.
Która z wersji z tytułu będzie najbardziej wartościowa? Czym się różni MC rumuński od MC na prostych noogach?
Ilość wyświetleń tematu: 2651
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźGdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
wiesiors4Witajcie!
Ze względu na ból biodra i stawu biodrowego podczas martwego ciągu nie mogę robić go w klasyku ani sumo.
Która z wersji z tytułu będzie najbardziej wartościowa? Czym się różni MC rumuński od MC na prostych noogach?
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
anubis84Na prostych to na prostych, w rumuńskim wyrzucasz biodra w tył. A w tych wersjach Ciuę nie boli biodro ?
TomQ-MAGJa bym zaczął zupełnie od innej strategii rozwiązania twojego problemu a od namierzenka problemu bioder i go rozwiązania. Nigdy nie powinniśmy omijać dysfunkcji ruchowej a spróbować ja rozwiązać i wykonywać podstawowe ćwiczenia
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
wiesiors4anubis84Na prostych to na prostych, w rumuńskim wyrzucasz biodra w tył. A w tych wersjach Ciuę nie boli biodro ?
Próbowałem ciągu na prostych i było okej. Ból najbardziej odczuwałem przy "wyrywaniu" sztangi z podłogi. Czy klasyk czy sumo ta sama sytuacja.
TomQ-MAGJa bym zaczął zupełnie od innej strategii rozwiązania twojego problemu a od namierzenka problemu bioder i go rozwiązania. Nigdy nie powinniśmy omijać dysfunkcji ruchowej a spróbować ja rozwiązać i wykonywać podstawowe ćwiczenia
Zgadzam się. Kiedyś już korzystałem z pomocy fizjoterapeuty, ale chwilowo nie mam na to czasu ani funduszy.
Zmieniony przez - wiesiors4 w dniu 2019-01-19 22:11:20
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Nasz sklep
Mega promocja