Urodziłem sie w '91r, treningi rozpocząłem- o ile można to tak nazwać, 4 lata temu, czemu wyrażam sie w ten sposób? Otóż prowadzone były one chaotycznie, bez pojęcia o diecie, reżimach treningowych. Nie twierdze że jest tak teraz, ale jestem tu po to aby sie uczyć, a nie opierniczać.
- INFO AKTUALNE -
Wymiary i wage podam przy pierwszej rozpisce treningowej, poniżej będzie kilka zdjęć mojej sylwetki.
Dziennik będzie składał się z kilku, cykli, na chwile obecną zaczynamy od redukcji.
Dieta na chwile obecną będzie oparta na wprowadzaniu zasad żywieniowych, wyzbyciu sie nadmiernego zamiłowania do słodyczy, spożywania śmieciowego jedzenia i alkoholu. Dlaczego tak? Otoż nie ma sensu- w moim odczuciu- zabierać się za Zbilansowaną dietę, jeżeli po kilku dniach nie wytrzymam na niej i wrócę do starych nawyków.
Trening wybrałem FBW by Georgu, z delikatnymi swoimi modyfikacjami, trening siłowy 2x w tygodniu, do tego 3 razy aeroby, jak będą one wyglądały zależy to ode mnie, najprawdopodobniej będą to przebieżki- co mi nie za bardzo pasuje, bo po większym wysiłku odzywa się przeciążone ścięgno Achillesa- bądź jazda na rowerze, lub basen. W wolnych chwilach będę starał się zażywać jak najwięcej ruchu, z autobusów i samochodów przesiadamy sie na pieszkobusy.
A
Klatka piersiowa:
- Wyciskanie młotkowe hantli na skosie górnym 15 12 10
Barki:
- arnoldki 12 10
Tricepsy:
- Pompki na poręczach 2 x max
Plecy:
- Martwy ciąg 8 6
- Podciąganie na drążku 2x max
Nogi:
- Prostowanie nóg w siadzie 12 10
- Uginanie nóg w leżeniu 12 10
Bicepsy:
- Uginanie ramion ze sztanga łamaną 12 10
B
Klatka piersiowa:
- Wyciskanie sztangi płasko 15 12 10
Barki:
- Military Press zza karku 10 8
Tricepsy:
- wyciskanie wąsko 12 10
Plecy:
- Wiosłowanie sztanga 12 10
- Unoszenie z opadu 12 10
Nogi:
- Przysiady ze sztanga z przodu 8 6
- Uginanie nóg w leżeniu 12 10
Bicepsy:
- Uginanie ramion ze sztangielkami z supinacją 8 6
Brzuch
trening ABS, znaleziony gdzieś w serwisie youtube.pl sprawdzony, wiem ze coś działa.
A teraz coś czego się najbardziej wstydzę czyli fotki
...
Jazde zaczynamy już jutro
Zmieniony przez - Marshall07 w dniu 2010-07-11 20:47:47
Zmieniony przez - Marshall07 w dniu 2010-07-11 20:48:35
"W człowieku toczy się walka tego, co godne pochwały, z tym, co zasługuje na naganę..."
Dziennik:
http://www.sfd.pl/temat681966/
Krzysztof Piekarz

do tego wszystkiego buty mnie obtarły, mam mega pęcherze na stopach, trzeba będzie przerzucić się na rower bonie ma sensu się męczyć.
Zresztą ten dziennik jest motywacja do tego żeby cos ze sobą zrobić