...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mariusz wypelnij profil , dolacz do klubu :):):).Pozdro mistrzu!
654 tank hunter batalion
654 tank hunter batalion
654 tank hunter batalion
...
Napisał(a)
cze, no to na rozgrzewke odpowiedz na moje pytanei w tym poscie https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=81502
nieobraz sie ale niewiem czy znasz sie na necie, te dziwne cyferki i literki to jest link, trzeba naniego najechac myszka i kliknąc i otworzy sie nowy temat(pisze to bo niektorzy wogole niewiedza co z tym robic - tak na zapas
)
pozdrawiam
ło
czlonek-mafia.suple.hardcor.pl
nieobraz sie ale niewiem czy znasz sie na necie, te dziwne cyferki i literki to jest link, trzeba naniego najechac myszka i kliknąc i otworzy sie nowy temat(pisze to bo niektorzy wogole niewiedza co z tym robic - tak na zapas

pozdrawiam
ło

czlonek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
witam..mam nadzieje ze bedziesz tu czestszym gosciem niz kolega po fachoo...P.G
))
pozdro
bigger
biger

pozdro
bigger
biger
bigger tm
...
Napisał(a)
Cześć
Czy wiesz może kiedy i gdzie odbęda się MP juniorów młodszych 2003.
I które roczniki będą mogły w nich startować ?
Zadawałem to pytanie już milion razy na forum,ale nikt nie wie.Mam nadzieje że ty będziesz wiedział.
Czy wiesz może kiedy i gdzie odbęda się MP juniorów młodszych 2003.
I które roczniki będą mogły w nich startować ?
Zadawałem to pytanie już milion razy na forum,ale nikt nie wie.Mam nadzieje że ty będziesz wiedział.
...
Napisał(a)
M.P Juniorów młodszych odbeda sie 15-16 listopada w Kazimierzu Biskupim. junior młodszy jest do 18 roku zycia.
...
Napisał(a)
Czytam prase kulturystyczna, kalendarz imprez na 2003 rok mozesz znalezc w kulturystyce i fitness-sport dla wszystkich numer chyba z lutego. Nie jestem pewien co do dokładnej daty ale napewno sa w list. w Kazimierzu Biskupim-niezłe zadupie! wiem bo startowałem w zeszłym roku.
...
Napisał(a)
Witam.Mam takiej pytanie dotyczące głownie białka ale i nie tylko.Mam ułożoną diete na rzeźbe podobno jest dobrze dobrana pod względem węgli i białka i zastanawiam się jakim odżywkami powinienem wspomóc swoją prace żeby osiągnać jak najlepszy efekt w robieniu rzeźby.Najpierw krótko o tej diecie:
1.200g piersi +100g ryżu
2.jak wyżej
3.szejk białkowy50gbiałka (jakie białko najlepiej?)czy olimp robi serwatke?
4.200g piersi z kurczaka +100g ryżu
5.8 białek +1 złótko
6 szejk białkowy50g bialka
Kolejność posiłków może być inna i zamiast piersi czasem bedzie tuńczyk.Jakie białko powinienem wybrać i jakie inne suplemęty kończnie dołączyć.Z góry dzięki.POZDRAWIAM.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
1.200g piersi +100g ryżu
2.jak wyżej
3.szejk białkowy50gbiałka (jakie białko najlepiej?)czy olimp robi serwatke?
4.200g piersi z kurczaka +100g ryżu
5.8 białek +1 złótko
6 szejk białkowy50g bialka
Kolejność posiłków może być inna i zamiast piersi czasem bedzie tuńczyk.Jakie białko powinienem wybrać i jakie inne suplemęty kończnie dołączyć.Z góry dzięki.POZDRAWIAM.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
Polecane artykuły