Szacuny
11128
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cross Training & Diet System SFD wersja BODY
Siema. Zostałem wybrany do programu "Lato 2013 będzie twoje" we współpracy z Bull i Faftaq. W tym temacie dodawał będę trening oraz dietę. Trochę o mnie:
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
7045
Po prostu nie dojrzał psychicznie do takich spraw, jest nieodpowiedzialny i tyle. Trochę mi głupio krytykowac bo kim ja jestem... ale jak Ci wszyscy mówią, że jest źle to sobie nie wmawiaj, że jest ok. Techniki to za wiele nie poprawiłeś - Ty sobie wmówiłeś, że ją poprawiłeś. A patrząc na Twoje zaangażowanie dotychczasowe i determinacje to lato 2013 nie będzie Twoje a i zapewne 2014 też nie. Jak miałeś nad sobą ludzi i Ci się nie chciało to tym bardziej jak ich nie będziesz miał to nie zrobisz widocznych postępów
Szacuny
922
Napisanych postów
55281
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336074
Rozumiem, że macie ciśnienie i nie chcecie się nudzić,
to do tego piątego listopada.
Zatem proponuję do tego czasu tak:
3x w tyg (PN/ŚR/PT)
wykrok lub chód wykroczny po około 15powt. na nogę
syzyfki 15powt
podciąganie około 10powt.
wyciskanie żołnierskie 15powt.(obciążenie takie aby była jeszcze rezerwa na 2-3 ruchy)
burpees -20 powt tak jak Zuzia
całość wykonujemy jako obwód i powtarzamy 3-4 razy
przerwy między ćwiczeniami max zredukowane, tylko przejście
po treningu proszę o relacje
nie rywalizujecie miedzy sobą!
Szacuny
8
Napisanych postów
2367
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
45570
ja mam pytanko. Czy jedziemy 3 - 4 serie jednego ćwiczenia a potem drugie itd czy cały zestaw raz i potem od nowa cały i tak 3-4 serie? Mam nadzieję że zrozumiale napisałem..
I czy te wyciskanie żołnierskie musi być na stojąco czy może też być na siedząco bo niewiem czy jak wyprostuje ręce ze sztangą stojąc czy w sufit nie walnę...
Zmieniony przez - bugi24 w dniu 2012-10-29 09:46:25